Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С Витара съм и аз вече!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• С Витара съм и аз вече!!!

Здравейте колеги! Днес мога да се похваля,че съм горд собственник на Сузуки Гранд Витара-98год. 2.0 TDI-87 p.s! Ще я карам предимно из града,а като открият ловния сезон задължително ще е във нивата ! Дано не се налага,но ако имам проблем ще споделям с Вас ,по-старите кучета!!!

До: С Витара съм и аз вече!!!

Честито от мене!
    Много радостни километри с нея!!
    Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
    ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Честито много безавариини километри
      Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

Честито дано не се налага да търсиш"старите кучета"
        И много ловна слука с новия джип

Коментар

Честито и безаварийно !

Коментар

Честито,качи някоя снимчица
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Честито,добре дошъл в сузуки отбораВсеки така казва че ще я кара предимно в града ама после........
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Да ти е честита и взаимно да си помагате ! Наслука !
                Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Честита, да те слуша и много радостни мигове с нея (може и не на саме )
                  OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                    Всеки така казва че ще я кара предимно в града ама после........
                    Ааа, не си прав.
                    Аз като вземах моята я взех с ясната мисъл, че ще бъде за сериозни изпълнения. За в града си има леки коли.
                    Но джиповете могата да се карат и в града, докато колите в гората-не!
                    Честито колега, добре дошъл при нас. При "нормална" експлоатация витарата си е машина като всяка друга. При лашкане из трудни терени си се чупи, пак като всяка друга машина.
                    Дано да не се налага, но ако има проблеми-питай, все ще има някой да ти помогне с акъл
                    Но преди всичко е четенето, има доста много написано, има линкове към ръководства за ремонт, може да научиш много само докато разглеждаш подфорума.
                    Наистина-дай някоя снимка. Не, че не сме виждали витара де, ама все пак...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Честито и от мен. Нека и се радваш така както слънцето на земята. Колкото до експлоатацията и за в града - не си вярвай. И аз карах мойта в града, докато не започнахме с един приятел да ходим по горите. Но всичко с времето си. Честито и безаварийни километри
                      Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                      /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

честито колега да си я караш създраве,аз ти казвах да не продаваш тераното преди това,ама нейси ауди та ауди и сега витара че чак от Харманли.Дано само да те радва много безаварини километри

Коментар

От: До: С Витара съм и аз вече!!!

Първоначално публикуван от techo1971 Преглед на мнение
                          честито колега да си я караш създраве,аз ти казвах да не продаваш тераното преди това,ама нейси ауди та ауди и сега витара че чак от Харманли.Дано само да те радва много безаварини километри
                          Колега няма как! Тез луксозни колички са само за къси полички,а за горички си трябва джипки! Само неразбрах кой беше предателя,който каза за Харманли?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X