Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Степенки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Степенки

Първоначално публикуван от back_in_black Преглед на мнение
    Колеги някой да продава степенки за фронтера къса база?
    В раздела за Сузуки
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Красота! Добре и стоят на Витарката, и много я отварят. Друг е въпросът за ДЖЕКА , но ако имаш лебедка???Печелиш делото от всякъде.
      ТЛК-120 Николай Колев
      0898521295

Коментар

За моите нужди, степенките трябва основно да вършат работа за джека, дори може да не са по целия праг. В Твоя случай (не знам къде и как караш), явно си получил търсения ефект. Изглеждат добре и можеш да си подреждаш по-лесно багажа, стъпвайки върху тях. това е лично мое мнение, но е редно да помислиш за някаква защита отпред, защото си представям, как влиза един дебел клон между гредичката на степенката и купето, и ако си с 30 км/ч, човека на задната седалка получава кол в гърдите ... дамо не се случва, ама го обмисли.

П.П. Направих си багажник като твоя на дългата ми база - с малки промени в размерите става чудесно. Евала и за тоя проект . С малки промени в използваните материали и размерите смятам, че и той има бъдеще. Още веднъж евала!
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Благодаря за добрия отзив колега !!!!!
          Ако ти трябват степенки за джак мисля, че тези ще свършат добра работа :

поста е № 31
          http://www.offroad-bulgaria.com/show...ED%EA%E8%F2%E5

Колегата пише, че ги е копирал, незнам дали от мен или от другаде но са добри !При него използваните материали са по здрави и захващането е само на две места не като при мен на три, което изключва проблема с човека на задната седалка, който може да пострада само ако нещо се закачи на средния "държач"!Ако се случи нещо да се навре по описания начин /да чукнем на дърво да не се случва /при мен най вероянто парво ще подъдат стипенките а не "тавата" над нея защото не са чак толкова зрави, което е със цел ако нещо много силно се удари във държачите да не се изкриви гредата а само степенките !Поне такава ми е била идеята със този размер винкел !

Радвам се, че си харесал таванния багажник и си използвал идеята !Ако ти е възможно сложи някоя снимка да видим как се е получило!

Пък каде карам - кадето и групата няма да се излагаме я !!!Витарката е има снимана във Пловдивския подфорум пък и не само там !

Още веднъж благодаря за добрия отзив !!!!

Ако харесаш нещо за задня броня, моля сложи някоя снимка тук :
          http://www.offroad-bulgaria.com/show...11#post1375711
          Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
          костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

Колега ако си ги спанеш тия красиви неща и надльжно с една шина или сьщия размер винкел нема да сгрешиш иначе супер си ги издокарал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X