Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дискусия за монтиране на Омегов мотор на Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дискусия за монтиране на Омегов мотор на Самурай

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
    Доколкото разбрах искате да купите 2.0литра мотор от Омега с всичко необходимо за присаждането му на Самурай и работата на майстора или който и да е и това всичко за 500леваНе смятам че ще стане, успехПишете ако има развитие по темата, доста ми е интересна, и аз съм луд, ама чак толкова
    Ти не си луд ,ако дойдеш на Лазарово и видиш Самоковските "Самици" ще разбереш ,колко по луди има на тоя свят.То не е Омегови двигатели,то не е мостове и пружини.Само колибките са от "Самурай".
    [I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]

Коментар

Е за това става въпросхората си ги карат така от години
      Прикачени файлове
      Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Първоначално публикуван от rumaneza77 Преглед на мнение
        Е за това става въпросхората си ги карат така от години
        Самоковци не се броят.
        0877 44I 88I
        Самурай 1,3
        Дискавъри ТД5

Коментар

На клиповете доколкото знам Самурая е в Гложево и то след доста поставяни други двигатели .

Коментар

Същия, мястото на гонките също. Ето още малко клипове, които отдавна отлежават във форума http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...8+%F1%ED%FF%E3

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
              Пич ако не гониш сериозна мощност сложи си витаров двигател и ще ти е добре , по добре Фордов V6-ак от колкото 2-ковия Орелов ако гониш "сила" на по-ниски обороти
              А при витаровия двигател със кои скорости се слага с витарови илил със самураискиМного ли е за преправяне

Коментар

Иво не откриваи Америка ела на Самоков ще ти покажем вси4ко направено . Имам един приател има страшен двигател за теб . Варви та чак се побарква от варвеж. Нали знаеш в Самоков какви бегачки се зглобяват . Мисля че си усетил.

Коментар

Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнение
                  Иво не откриваи Америка ела на Самоков ще ти покажем вси4ко направено . Имам един приател има страшен двигател за теб . Варви та чак се побарква от варвеж. Нали знаеш в Самоков какви бегачки се зглобяват . Мисля че си усетил.
                  колега ние тва го знаеме но кризата ни е хванала здраво Иво вместо да събира парички за "мини хамара" и той като мене ги влага по доскотеките ако идваме на Лазарово ще си взема фотоштракчето и ще поогледаме Самурайте
                  Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                    А при витаровия двигател със кои скорости се слага с витарови илил със самураискиМного ли е за преправяне
                    Ако слагаш витаров двигател с витарови скорости има доста за преправяне
                    Ако слагаш витаров двигател на самурайски скорости не е чак толкова игра даже има такива китове http://www.calmini.bg/1600cc_bolt-in.htm
                    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                      Ако слагаш витаров двигател с витарови скорости има доста за преправяне
                      Ако слагаш витаров двигател на самурайски скорости не е чак толкова игра даже има такива китове http://www.calmini.bg/1600cc_bolt-in.htm
                      Неоправдано скъп е този кит
                      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X