Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дискусия за монтиране на Омегов мотор на Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дискусия за монтиране на Омегов мотор на Самурай

Здравейте на всички Мисля че темата ще е полезна за всички заинтересовани от монтажа на Опелов мотор и купия на Самурай Интересуваме се какво и как трябва да се преработи за да се насади мотора и кутията благодаря на всички предварително
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

До: Дискусия за монтиране на Омегов мотор на Самурай

Не мисля, че има човек който да е слагал такъв мотор на самурай, отделно май темата не е за тук, нека модераторите преценят. Не пише кой двигател на опел и от коя година, писах в темата за двигателят, който търсиш, но явно обичаш да ти е трудно и най-важното за колко пари е този двигател, който си намерил То за бюджета ясно, ама нещо не е ли останало от тоя самурайски двигател?
    Последно редактирано от trent; 28-04-10, 10:40. Причина: допълване

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
      Не мисля, че има човек който да е слагал такъв мотор на самурай, отделно май темата не е за тук, нека модераторите преценят. Не пише кой двигател на опел и от коя година, писах в темата за двигателят, който търсиш, но явно обичаш да ти е трудно и най-важното за колко пари е този двигател, който си намерил То за бюджета ясно, ама нещо не е ли останало от тоя самурайски двигател?
      колега знам един Самурай в такъв мотор става въпрос за 2.0 115 коня от Омега А за сега само обмисляме варианти Самурайчето сега е с 1.0 и искаме нещо по-мощно поне 1.3

Коментар

Има, има и върви като бесен. Бая басове загубих докато разбера, че от 1,9тд са сложили 2,0 от омега. Трябва да има клипове тук из форума, ако не ги намеря, ще кача.

Коментар

Доколкото разбрах искате да купите 2.0литра мотор от Омега с всичко необходимо за присаждането му на Самурай и работата на майстора или който и да е и това всичко за 500леваНе смятам че ще стане, успехПишете ако има развитие по темата, доста ми е интересна, и аз съм луд, ама чак толкова

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
            Здравейте на всички Мисля че темата ще е полезна за всички заинтересовани от монтажа на Опелов мотор и купия на Самурай Интересуваме се какво и как трябва да се преработи за да се насади мотора и кутията благодаря на всички предварително
            Имам аз един въпрос. Защо тръгвате по най-трудният път? Като искаш опелов двигател, слагай го направо с неговата си кутия. Или верни на принципа- що да ми е лесно, когато мже и трудно. Има не един и два самурая с опелови двигатели и повечето,поне аз тези които зная са си с тяхната скоростна кутия. Най-малкото че е сметната за този двигател.
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

C20NEе марката на мотора и струва около 300лв в добро състояние. Трябва да се вземе с инсталацията и мотроника,инъче няма подкарване. Аз лично съм имал 4 омеги последната е с тоя мотор на снимката а C20NE-то е най-безпретенциозния мотор който съм имал. единствения му кусур е че е чугуняк и щее малко тежичък за самика,в смисъл за баланса не че няма да си носи килата
              Ако започнете такъв проект,направете тема със всички етапи,ще е доста интересно.
              Прикачени файлове
              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Значи се още го обмисляме ако не изпадне 1.3 Самурайски който без доработки ще се монтира ще го сложиме ако не Омегов с неговата си кутия и всички жички право в Самурая една Омега струва 500лв и малко повечко работа от наша страна и ще стане

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
                  Значи се още го обмисляме ако не изпадне 1.3 Самурайски който без доработки ще се монтира ще го сложиме ако не Омегов с неговата си кутия и всички жички право в Самурая една Омега струва 500лв и малко повечко работа от наша страна и ще стане
                  Имам мотор който търсите но е с автоматична кутия на 88000км.
                  Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                  Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Какво стана с проектаили агнето е по-важно

Коментар

Какво стана с проектаили агнето е по-важно
                      Проекта за сега е във застой

Коментар

Я да налея малко масло в огъня.

Коментар

[QUOTE=Лъчезар;1149011]Я да налея малко масло в огъня.
                          к'во масло бре,ти наля киросин
                          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

"Ей 10 лева на Сузукито, 10 лева на Сузукито" Самурайчето е голяма ламя! Щом духа Вранглера . Добра работа! Колкото до маслото: васето се изказа много правилно
                            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Пич ако не гониш сериозна мощност сложи си витаров двигател и ще ти е добре , по добре Фордов V6-ак от колкото 2-ковия Орелов ако гониш "сила" на по-ниски обороти
                              Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X