Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лагери за предна главина на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лагери за предна главина на Витара

Ролкови ли са ?
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
      Ролкови ли са ?
      Мисля ,че са ролкови
      Последно редактирано от Silvestar; 17-12-12, 06:17.

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
        Ролкови ли са ?
        Съчмени са сега виждам ,че не са за предпочитане

Коментар

Оригиналните Койо, които смених на мойта бяха ролкови, сега ролкови се намират само на SNR и то комплект със семерингите.
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Пичове не жалете парите ,че тарикатлъците излизат скъпо
            Аз така смених лагера и вместо да дам 100 лв и да реша проблема трайно аз си купих лагер ITN с мисълта да изкара 1-2 год. и после да сменя и двата с истински ,но се оказа че лагера е съчмен и най-вече голямо менте и досега 3 пъти при стругаря му намаляме гривните по малко за да може да действа правилно.Сега трябва пак да купя лагер и по проста сметка 100 лв. истинския лагер + 50 лв. за ментето = 150 лв. ще ми стъпи въпросния лагер ,а за ядовете няма да коментирам
            УСПЕХ И УМНАТА В ПОКУПКИТЕ
            Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от kamarashev25 Преглед на мнение
              Пичове не жалете парите ,че тарикатлъците излизат скъпо
              Аз така смених лагера и вместо да дам 100 лв и да реша проблема трайно аз си купих лагер ITN с мисълта да изкара 1-2 год. и после да сменя и двата с истински ,но се оказа че лагера е съчмен и най-вече голямо менте и досега 3 пъти при стругаря му намаляме гривните по малко за да може да действа правилно.Сега трябва пак да купя лагер и по проста сметка 100 лв. истинския лагер + 50 лв. за ментето = 150 лв. ще ми стъпи въпросния лагер ,а за ядовете няма да коментирам
              УСПЕХ И УМНАТА В ПОКУПКИТЕ
              Добре де защо изобщо се предлагат на някой фирми съчмени лагери? Днес проверявах в АУТО ХИТ и по каталога момчето ми извади лагера в комплект със семерингите марката е PowerDrive (уж английска марка) отворихме го вътре лагера си беше съчмен!!!

Коментар

Колега лагера се търси в магазин за лагери а не в ауто хит и други фирми(поне аз така правя , а и доколкото знам и травелинг е на същото менение) .Влизаш в магазин на SNR или FAG (за снр съм сигурен че го има) и си взимаш същия лагер какъвто ти е на колата и си караш рахат.Правил съм си експеримент ,да сменя лагер на оптяжна ролка на витара 2,0 л В 6 (лагера е със същите означения като този който извадих) щото и искаха някакви 120 лв а лагера с доставката ми дойде на 31лв .За сега няма проблем.
                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                  Колега лагера се търси в магазин за лагери а не в ауто хит и други фирми(поне аз така правя , а и доколкото знам и травелинг е на същото менение) .Влизаш в магазин на SNR или FAG (за снр съм сигурен че го има) и си взимаш същия лагер какъвто ти е на колата и си караш рахат.Правил съм си експеримент ,да сменя лагер на оптяжна ролка на витара 2,0 л В 6 (лагера е със същите означения като този който извадих) щото и искаха някакви 120 лв а лагера с доставката ми дойде на 31лв .За сега няма проблем.
                  Колега аз знам къде се търси но там цената е 3 пъти по висока.Точно поради тая причина както с твоята ролка и аз търся алтернативи )

Коментар

Първоначално публикуван от Silvestar Преглед на мнение
                    Колега аз знам къде се търси но там цената е 3 пъти по висока.Точно поради тая причина както с твоята ролка и аз търся алтернативи )
                    Три пъти по висока 70 лв за преден лагер много ли са(ако греша поправете ме скоро не съм купувал) ? Колко пари е този дет си го намерил ?

Коментар

Три пъти по висока 70 лв за преден лагер много ли са(ако греша поправете ме скоро не съм купувал) ? Колко пари е този дет си го намерил ?
                      160лв-SKF 120ЛВ-SNR.По 70лв са китайските пръчки и Optimal а тоя който съм намерил е KOYO-на 40лв само че е съчмен!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Silvestar Преглед на мнение
                        160лв-SKF 120ЛВ-SNR.По 70лв са китайските пръчки и Optimal а тоя който съм намерил е KOYO-на 40лв само че е съчмен!!!
                        След нова година ще звънна на колегите от снр и скф и ще ти дам моята цена ,ако не ти е спешно да изчакаш седмица(не мисля че е тази дет си я писал). Оптимал не слагай изкарват от 200км до 2000км . Дай само номера на лагера за да не се ровя да го търся.

Коментар

След нова година ще звънна на колегите от снр и скф и ще ти дам моята цена ,ако не ти е спешно да изчакаш седмица(не мисля че е тази дет си я писал). Оптимал не слагай изкарват от 200км до 2000км . Дай само номера на лагера за да не се ровя да го търся.
                          Ще те изчакам колега не ми е толкова спешно.Благодаря Предварително и Весели Празници

Коментар

ще изчакаме да чуем и твоята цена
                            Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Лагерите на предната главина до край ли се стягат или им се обира луфта като обикновенни задни лагери?

Коментар

Стягат се яко, колкото може .
                                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X