Гледам и не вярвам на очите си - това е по-истинското заглавие за тази тема ,но уву !
Малко пред история : Отиваме на оглед за поредната Витара с мой приятел / скептично настроен / за евентуална бъдеща покупка от негова страна . Колата ,която ми показаха на един паркинг в жк.Дружба надви всички мои очаквания
. Знаех ,че ми предстои среща с къса Витара автоматик . До тук бях добре подготвен . Когато я отвориха за да я огледам и пробвам ооооо ужассс ! Толкова много екстри на една къса Витара не бях виждал до сега
. Ще се опитам да ги изброя ,като продавач от Горубляне
. Сузуки Витара 1991 г. 1.6 моно инжекция ,автоматик,климатик,хидравлика на волана,газова уредба,ел.стъкла,ел.огледала,централно заключване,аларма,три врати ,автоматични хъбове и на всичкото отгоре и ЛСД на задния диференциял
- такова животно не бех ВИЖДАЛ ! Всички изброени шокаритетки се указаха работещи и перфектни . НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ТАЗИ КОЛА Е С ОРГ. БОЯ И БЕЗ ГРАМ РЪЖДА 

. Ако се беше отказал колегата се бях замислил нещо
.
П.С. Ще помоля колегата Рашков за снимки .
Малко пред история : Отиваме на оглед за поредната Витара с мой приятел / скептично настроен / за евентуална бъдеща покупка от негова страна . Колата ,която ми показаха на един паркинг в жк.Дружба надви всички мои очаквания

П.С. Ще помоля колегата Рашков за снимки .
Коментар