Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара без ръжда !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витара без ръжда !!!

Гледам и не вярвам на очите си - това е по-истинското заглавие за тази тема ,но уву !
    Малко пред история : Отиваме на оглед за поредната Витара с мой приятел / скептично настроен / за евентуална бъдеща покупка от негова страна . Колата ,която ми показаха на един паркинг в жк.Дружба надви всички мои очаквания . Знаех ,че ми предстои среща с къса Витара автоматик . До тук бях добре подготвен . Когато я отвориха за да я огледам и пробвам ооооо ужассс ! Толкова много екстри на една къса Витара не бях виждал до сега . Ще се опитам да ги изброя ,като продавач от Горубляне . Сузуки Витара 1991 г. 1.6 моно инжекция ,автоматик,климатик,хидравлика на волана,газова уредба,ел.стъкла,ел.огледала,централно заключване,аларма,три врати ,автоматични хъбове и на всичкото отгоре и ЛСД на задния диференциял - такова животно не бех ВИЖДАЛ ! Всички изброени шокаритетки се указаха работещи и перфектни . НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ТАЗИ КОЛА Е С ОРГ. БОЯ И БЕЗ ГРАМ РЪЖДА . Ако се беше отказал колегата се бях замислил нещо .

П.С. Ще помоля колегата Рашков за снимки .
    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

До: Витара без ръжда !!!

Ванка ако нее тайна ква беше цената.

Коментар

Има някакъв проблем и сега не мога да кача снимките и затова ще пробвам по-късно или утре
      За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
      За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Незнайно защо има някакъв проблем с качването на прикачени файлове и за това пускам снимките през ФТП-то.

ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Още:

ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Последните

Коментар

Като видях заглавието на темата си казах: Ей сега ще им напиша, че такова жувотно нема, ама като разбрах кой е авторът-се възпрях нещо... Ама все пак, даже и по рамата зад ушите за захващане на амортисьорите ли няма? Трябва да е произведена миналата година...
              Пък не изглежда толкова лачена...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                Ванка ако нее тайна ква беше цената.
                Не е за продан, колегата Plamen 76 я купи преди около месец цената да каже колегата Попов и всепак е фрапираща.
                Доколкото разбрах е карана около година и половина в България.
                За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
                За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Абе Мишо, карана или стояла в гараж? Тя все едно излиза от гараж!
                  Сузуки Гранд Витара 2.5 V6

Коментар

Нищо ново за червена витара автоматик !!!!! Мойта е същата само ЛСД на задния диференциял несъм сигурен ,че има !Единствената ръжда която намерих и то без да има нещо фрапиращо беше под плмастмасовите прагове !Мойта е 93 г. затова вашата води по точки !!!!!!

Ами все едно гледам мойта !!!
                    Повече от убеден съм ,че и по салона няма забележки - то си е задължително за червени витари автоматик !!!!!
                    Колега ,автомата тристепенен ли е ?
                    Направо ми е кеф като е гледам .Честито на колегата и да го слуша мнооого това зверче !!!!
                    Последно редактирано от karata_z; 22-04-10, 06:12.
                    Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
                    костeнурков спринт.... и в гората !!!!

Коментар

Е, ми като ще си ги мерим,да взема да се включа и аз
                      Мойта е с още по-малко ръжда и от тази на снимките. Бяла е и всичко би си личало от самолет. Оригинална боя, 93г. Има 1-2 вдлъбки по ламарината и броните. Германски внос . Ръжда нямаше дори и под пластмасовите прагове, но аз ги махнах за всеки случай и консервирах праговете вътрешно и външно. Прецених че си заслужава и консервирах всички врати и кухини, вежди с течния восък на BODY.
                      Колкото до екстри, няма, освен LSD и ел.огледала. Но и не държа на екстри освен LSDто. Все пак я взимам с нагласата, че ще карам нещо като джип.
                      По скоро е въпрос на търсене и късмет на какво ще се попадне.

Коментар

И да няма ръжди рано или късно се появяват.Пък и това,според мен не е фатално.Важно е собственика да си я харесва и поддържа,т.е.да има по нашенски казано мерак.А мерака щом е налице няма невъзможни неща.
                        Чавдар Владимиров
                        0887/912075
                        Ленд Ровър Диско 1
                        Самуад в проект

Коментар

А бе хора вие италианки дето не са блъскани и вкарвани в гората не сте ли виждали.Щото аз преди 3 години си купих такава,че даже и цвят перла.Е сега след доста горски,речни и ледни изпитания я поужулих малко та се появи ръждичка ама и до сега късето бутна и се развива всичко
                          Николай Папазов

Коментар

Ръждивите кошници вече са на изчерпване в Европа, та почнаха отвреме на време и нормални да се срещат(това в кръга на шегата)
                            При тази витара по фрапиращото е наличието на всички тези екстри, особено климатик Откъм ръжи сме виждали и много по добри Тази примерно http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=91029 е най-запазената, която съм виждал досега(не съдя по снимките в обявата). За ръжда, дори и лека по носачи и заден мост - тази кола не беше чула за това нещо. А като се качиш в нея имаш чувството, че влизаш в нова кола Верно, '98 година, а екстри нямаше никакви Този , който я взе, е щастлив човек!
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

защо се чудите ако видите витари без ръжда особено -италянки.и моята е такава(1,6;16v 1996г -първа регистрация 1997г)Ще я видя след 3-4 години по лугата през тази зима редовно я миех и мисля ,че ако се спазва тази неприятна и скъпа процедура( винаги след лова в неделя) може да се задържи във времето да не се появи ръжда.
                              899180483

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X