Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки среща 22 и 23 май

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сузуки среща 22 и 23 май

Привет на всички Сузуки манияци . Ето ,че наближава месец май и както традицията повелява събота и неделя около 24-ти се събираме в околностите на София ,да се поокаляме ,повозим ,похвалим ,хапнем и пиинем заедно . За тези ,които не са били миналата година могат да погледнат тук Сузуки среща на 23-24.05.2009 ‎. Предварителната идея е пак да сме на същото място с преспиване на палатки . Яденето и пиенето ще са на принципа / кой к-во си донесе / . Ще има два маршрута за подготвени и за без гуми . Също мисля да организираме игри със състезателен характер и награди за първите трима .
    Моля желаещите да участвуват да се запишат в тази тема ,за да има яснота колко джипа ще се съберем !
    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

До: Сузуки среща 22 и 23 май

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
    Привет на всички Сузуки манияци . Ето ,че наближава месец май и както традицията повелява събота и неделя около 24-ти се събираме в околностите на София ,да се поокаляме ,повозим ,похвалим ,хапнем и пиинем заедно . За тези ,които не са били миналата година могат да погледнат тук Сузуки среща на 23-24.05.2009 ‎. Предварителната идея е пак да сме на същото място с преспиване на палатки . Яденето и пиенето ще са на принципа / кой к-во си донесе / . Ще има два маршрута за подготвени и за без гуми . Също мисля да организираме игри със състезателен характер и награди за първите трима .
    Моля желаещите да участвуват да се запишат в тази тема ,за да има яснота колко джипа ще се съберем !
    кой каквото си носи ще яде,и каквото си води ще е..
    kia sportage 2.0 128 h.p.

Коментар

Еми аз си нямам сузуки , но много искам да дойда да погледам! Първата ми голяма сбирка беше в Копривщица сега на 27.03.2010 и много ми хареса! А дали мойто Харви ( Хонда HR-V) ще може да се качи до там където ще е сбирката? Не мисля да се състезавам, но и да искам едвали ще мога, мойто полу джипче не е подготвено за такива неща!
      Honda HR-V 1.6 - Харви
      Искам България чиста!
      Владей страстите, иначе те ще те завладеят.

Коментар

Аз съм там като свидетел и аз яденето и пиенето.
        За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
        За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

и аз яденето и пиенето.[/QUOTE]

Е в теб не се съмнявам!
          Honda HR-V 1.6 - Харви
          Искам България чиста!
          Владей страстите, иначе те ще те завладеят.

Коментар

Ние също сме там!

Коментар

Миии... Тоя път се надявам да успея.
              Бих се пуснал на едно състезание. Зависи с какви еУементи ще е. Подскажи нещо.

Коментар

И аз с радост ще се пресъйденя.

Коментар

[QUOTE кой каквото си носи ще яде,и каквото си води ще е.. [QUOTE][/
                  Имам в предвид ,че няма да има организирана скара и наливна бира ,както беше миналата година - все пак сме в криза .

[QUOTE] Еми аз си нямам сузуки , но много искам да дойда да погледам! Първата ми голяма сбирка беше в Копривщица сега на 27.03.2010 и много ми хареса! А дали мойто Харви ( Хонда HR-V) ще може да се качи до там където ще е сбирката? Не мисля да се състезавам, но и да искам едвали ще мога, мойто полу джипче не е подготвено за [/QUOTE
                  До мястото на бивака се стига с нормална лека кола .

Аз съм там като свидетел и аз яденето и пиенето.
                  Какъв свидетел бе Мишо . Нали си съорганизатор и ще раздаваш наградите / хубави бирички раздаваше в Копривщица / . Да поръчам ли голям черен надпис за дежурния автомобил
                  0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Народе ако мога и аз ще дойда да се позабавляваме
                    SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                    +359 0878 888 874
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Ми щом съм съорганизатор и ще раздавам бирата защо данесе правя и на дежурна машина

Коментар

Първоначално публикуван от крем карамел Преглед на мнение
                        Ми щом съм съорганизатор и ще раздавам бирата защо данесе правя и на дежурна машина
                        Пак ли ти ще си влекача
                        SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                        +359 0878 888 874
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Предполагам че и аз ще мога да дойда (стига да не ми мине котка път). А относно яденето неможе ли предварително на някои да му се дадат пари и да напазарува за всички (не някои да яде пържоли а друг сирене и домати ).

Коментар

Ако е за 5 човека сигорно може ама все си мисля,че ще са много повече.Затова остава принципа "кой каквото" акосте група нищо неви пречи.

Коментар

здравейте,ако не ми мине котка път и аз ще дойда,да се запознаем и да хапнем и да пийнем някоя и друга биричка
                              не е лесно да не те слуша главата:D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X