Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос за гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: въпрос за гуми

Първоначално публикуван от pepino2829 Преглед на мнение
    Я, вижте каква пичовска Витара има в Самоков.

Това искам и аз,но това не са ли гуми 31х10,5х15

Коментар

Първоначално публикуван от Bad-boy Преглед на мнение
      Това искам и аз,но това не са ли гуми 31х10,5х15
      Не съм гледал, но мисля, че са 33
      Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Първоначално публикуван от borkobo Преглед на мнение
        Принципно 195/R15 означава 195/80/15 - т.е. с около 4-5 см. по-малък диаметър от 225/75/15, с които Витарата няма проблеми,ако си с -ЕТ на джантите. Има калкулатор за гумите във форума и всички размери - кое какво означава(не ми се търси сега да ти го постна) Аз мерих пряко на Витарата, докато уцелих това,което не опира никъде.Успех!
        джантите са и стандартните за витара/с кръглите дупки/.в момента височината на гумите е 71 см.до ръба на калника от земята е 76-77 см.когато пусна сравнение на гуми http://www.avtogumi.com/bg/polezno/parametri.php в калкулатора и ми дава разлика между 195/R/15 и 225/75/15 само 18мм.затова си мислех че мога да пробвам и с 30/9,5/15
        kia sportage 2.0 128 h.p.

Коментар

а с 205/80/16 ще има ли нужда от доработка,че едно кумхо много ми хвана окото?по калкулатор разликата трябва да е 35мм от сегашните.идеята на всичките питания е да се повдигне минимално без да и се прави лифт.

Коментар

Първоначално публикуван от pan4o_ Преглед на мнение
            а с 205/80/16 ще има ли нужда от доработка,че едно кумхо много ми хвана окото?по калкулатор разликата трябва да е 35мм от сегашните.идеята на всичките питания е да се повдигне минимално без да и се прави лифт.
            никой ли не е пробвал с този размер?

Коментар

тази седмица,мечка страх мене не, отидох и купих кумхо кл 71 в размер 205/80/16.паснаха перфектно без да се налагат доработки.витарката се повдигна 3-4 см. и малко повече заприлича на джип.ако някой се интересува мога да сложа и снимки.

Коментар

тази седмица,мечка страх мене не, отидох и купих кумхо кл 71 в размер 205/80/16.паснаха перфектно без да се налагат доработки.витарката се повдигна 3-4 см. и малко повече заприлича на джип.ако някой се интересува мога да сложа и снимки.
                Колега отдавна се интересувам от тоя модел гуми.Ако може пусни снимки.Интересува ме и колко са високи-/диаметъра в см./.Благодаря предварително.

Коментар

нямам добро впечатление от тези гуми по- добре си вземи BFGOODRICH ALL TERRAIN T/A или general graber

Коментар

Първоначално публикуван от niva men Преглед на мнение
                    Колега отдавна се интересувам от тоя модел гуми.Ако може пусни снимки.Интересува ме и колко са високи-/диаметъра в см./.Благодаря предварително.
                    ето снимки.диаметъра без да са монтирани е 74 см.
                    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от baraka_4x4 Преглед на мнение
                      по- добре си вземи BFGOODRICH ALL TERRAIN T/A или general graber
                      Колеги, искам да ви запитам какъв е смисъла да си купувате гуми от марката БФ Гудрич А/Т? Прилагам едно ревю за тези гуми и едно ревю за други гуми. Вторите са много по-подходящи както за офроуд така и за асфалт. Имам приятел с такива гуми и няма оплаквания. Знам, че е така, защото съм се возил в колата му както съм и карал заедно с него в кал и не е имало проблем.

Колкото до гумите, и аз се заглеждам за нещо по-високо, а с тези 3-4 см. както обясни колегата ще ми е по-добре

Поздрави
                      Николай
                      Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                      /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от baraka_4x4 Преглед на мнение
                        нямам добро впечатление от тези гуми по- добре си вземи BFGOODRICH ALL TERRAIN T/A или general graber
                        Не съм карал с тия два модела за да давам мнение.Предните ми гуми бяха АТ и определено в калта не се чувствах комфортно.Аз ползвам джипа предимно за лов и смятам че тук грайфера е доста по агресивен и ще се държи по добре.Времето ще покаже.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
                          Колеги, искам да ви запитам какъв е смисъла да си купувате гуми от марката БФ Гудрич А/Т? Прилагам едно ревю за тези гуми и едно ревю за други гуми. Вторите са много по-подходящи както за офроуд така и за асфалт. Имам приятел с такива гуми и няма оплаквания. Знам, че е така, защото съм се возил в колата му както съм и карал заедно с него в кал и не е имало проблем.

Колкото до гумите, и аз се заглеждам за нещо по-високо, а с тези 3-4 см. както обясни колегата ще ми е по-добре

Поздрави
                          Николай
                          Трябва първо да покараш малко с тези гуми,тогава да дадеш компетентно мнение.......
                          То твойто стана като онова циганче дето гледало как ядат топъл хляб и сирене,и после се хвалило какво нещо е.....

Коментар

От: въпрос за гуми

Колеги какво ви е мнението за тези гуми(Федерал Maha Steel 351 M+ )?
                            Смятам да ги ползвам зимния сезон за лов.Дали са удачно решение за кал,сняг и камънак,естествено и шосе? С доста мекичко грайферче са.

Коментар

От: въпрос за гуми

Колега ето снимки на моята витара но с лек лифт гумите са Кумхо 205/80 16 не ми опират никъде и са относително добри за офф.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 010.jpg
Прегледи:1
Размер:176.6 КБ
ID:5180891

Коментар

От: До: въпрос за гуми

Първоначално публикуван от pepino2829 Преглед на мнение
                                Не съм гледал, но мисля, че са 33
                                35-ци колега 430лв. за брой са

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X