ще станат ли гуми в размер 30/9.5/15 на стандартна/неповдигана/ витара къса база.нека колеги които имат опит да споделят няма ли да опират.става въпрос за Geolandar M/T.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
въпрос за гуми
Свий
X
-
До: въпрос за гуми
Аз съм с такива, регенерат на Федима, и без лифт мал няма да станат. А и без фланци предните ще опират в рамата при пълен завой. А както сложих фланците-започнаха да опират пък задните във веждите на калниците при по-голямо разчекване на задния мост. Трябва или рязане, или бодилифт. А иначе 30х9.5х15 отговаря на 235х75х15. Поне на моите така пише.Има ли желание-има и начин!
-
Първоначално публикуван от Bad-boy Преглед на мнениеох имам куп въпроси,един приятел ми дава гуми 33х12,5.15 от паджеро са ще станат ли на витарата ако направия малко лифт.
Коментар
-
Първоначално публикуван от baraka_4x4 Преглед на мнениеколега с малко няма да минеш доста лифт ще ти е нужен
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bad-boy Преглед на мнениеох имам куп въпроси,един приятел ми дава гуми 33х12,5.15 от паджеро са ще станат ли на витарата ако направия малко лифт.
Коментар
-
Пък и ще трябва да се сменят диференциалите. Даже с най-бавните-1:5,125 мотора на витарата ще види бая зор да върти тези гуми.
Витарата ще придобие вид, ама няма да може да върви...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеПък и ще трябва да се сменят диференциалите. Даже с най-бавните-1:5,125 мотора на витарата ще види бая зор да върти тези гуми.
Витарата ще придобие вид, ама няма да може да върви...kia sportage 2.0 128 h.p.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pan4o_ Преглед на мнениеКой размер мога да събера без да имам проблеми?225/75/15 ще влезе ли?Решил съм да сменя АТ с по-кални и по-големи,та въпроса ми е до каква граница да търся без да се налага да повдигам?.
Б. Бонев
0осем88две6шест71три
Коментар
-
Първоначално публикуван от pan4o_ Преглед на мнениеами няма да я мъча тогава,ще е пак 195/R/15.) Аз мерих пряко на Витарата, докато уцелих това,което не опира никъде.Успех!
Б. Бонев
0осем88две6шест71три
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар