Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разлика в барабани заден мост при витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разлика в барабани заден мост при витара

Първоначално публикуван от Ruse Преглед на мнение
    Да повдигна темата с една молба към по-знаещите.На моята испанка от Испания й се счупи пластината дето регулира зъбното колелце(на по-горните снимки е една лъскава такава)Рових из мрежата и установих,че се казва "контра за разтяжка за задни спирачки"(биват лява и дясна)Е те такова животно не успях да намеря никъде.По моргите намирам само японско изпълнение.При интернет търговците за Витара(водят ги система Лукас или система Грилинг,не знам дали са еднакви или различни)има само в комплект с накладки и цилиндърчета.В тази тема четох,че колега е споменал,че стават от Пежо 405 - е и такива не успявам да намеря.Ето от тук(дано не се сметне за реклама)http://www.scantech-bg.com/index.php...ory=356&pc=343 коя може да ми свърши работа?
    Благодаря предварително.
    И наме ми трябва същата пластина и не мога да намеря никаде ако стават от други коли кажи да търся

Коментар

От: Разлика в барабани заден мост при витара

Аз си поръчах от първата на линка(втората е абсолютно същата)За жалост и тук удряме греда - точно от този модел няма лява и дясна,а са еднакви.Успях да я монтирам,но се наложи да я сложа от вътрешната страна на накладката,а не както е на снимките от външната.Според мен стана и като се замисля,че в края на краищата само държи зъбното колелце да не се саморазвива,мисля,че ще върши работа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X