Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Vitara vs X-tail

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Grand Vitara vs X-tail

посочената е с v6 бензин, това е скъп за поддържане двигател. гледай за 2000см3 128к.с. или дизел, не взимай шестцилидровите
    Grand Vitara 2005g- за работа
    Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
    Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

damianski как разбра за двигателя като няма никаква информация в обявата??? И гледам вече се промаква мнението за хондата наистина почти е едно към едно е с нисана и масово се казва че е по добра и по ефтина за подръжка от него.
      Мисля че се получава една добра дискусия за няколко марки и ще бъде полезна и на други потребители в форума.

Коментар

Я чакай сега да те откажа и от Хондата!?! Някои колеги във форума твърдят,че след като сложиш ГАЗ на тази иначе привлекателна "кола", след 50000км. прегаряли клапаните Така казват и за мойта Витара,но аз не им вярвам.
        SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Пфффффффффффф. Айде сега някой да опровергае колегата за клапаните. Аз сам карал на газ Мерцедес Е-класа, фиат браво, пасат и чесно казано само пасата не ми е правил проблеми

Коментар

В форума на хонда има много дълги и обширни теми за това. Които иска да го доказва и които да го опровергава. Моето мнение свързано с доста практика е, че добре сложено и настроено устроиство не създава нито проблемми нито по някакъв начин ти разваля удоволствието от карането или ти скапва колата. Друга тема е, че има доста некадърни монтьори дето могат да ти скасят живота на колата дори и само като ти сменят маслото /тука такива хора няма/.

Коментар

Хондата наистина е много примамлива оферта и като цена и като година и като екстри и като возия и пространство в купето. Ще направя тест и на витара и на хонда за да видя как ми пасват колиците. Но за тези пари около 1200 1300 хилки след като видяхме развоя на темата се очертават хондата и витарата. А относно газта ако не прави проблеми като да ти гасне на неутрална да ти мени оборотите да ти гарми и прочее съм за с двете ръце

Коментар

Гледам в youtube различни тест драйв на хонди на нисани и на витара и относно проходимост и offroad хондата и нисана изглеждат много смешно. Дръг е въпросът, че едва ли ще ми се налага да я подлагам на такива изпитания но все пак най малкото ще е смешно да карам джип и да закъсам в някоя преспа зимата или на някое снежно баирче.

Коментар

Мога да разсея два от страховете ти. На снежно баирче ще закъсаш ама друг път. Ще ти гърми и гасне на ниски когато не си с твоита кола ами ня накои сасед.
                  Но за целта трябва да имаш читави гуми и свясно газово /инжекцион добре монтиран и настроен/
                  Обаче сузкито си е друга работа. Кола на шаси с бавни. Аз за целта си имам една ферозка, троша си я колкото искам. На ски на море и кадето си патувам на дълаг път с хондата, никаде не съм спрял или закъсал, а пътувам много и зима и лете.
                  Та трябва да прецениш все пак кое по ти е на сърце. Повече кола за извън пътя или повече за пътя с възможност да влезе и в гората. Наколко пъти съм бил на лов с колата в тежък горски терен и на сняг и на кал няма проблем ама ми е жал, подмирисва на съединител.

Коментар

Както вече съм казал колата е за пътя но чат пат и да се позабавлявам с нея. Но май сте прави цените са горе долу еднакви и ще покарам и двете за да видя коя ми е по на сърце

Коментар

Иначе има сега една в мобиле на супер пари бензинова http://www.mobile.bg/21269684003416441

Да се включа и аз в темичката . Като пристрасрен ще коментирам само Витарата за да не обидя някоя от другите марки . Твърдо за Витарата . Тази която си дал за пример освен ,че е V6 2,5 е и била английска . Иначе като екстри и мотор е много добър избор . Не се заблуждавайте ,че V6 2,5 гори по-вече от 2,0 редови при еднакво каране и с еднакви гуми . За вървежа няма да коментирам . Газова обикновенна за V6 няма проблеми - работи добре и може да се настрои да ти харчи 10 газ . Успех в търсенето .
                      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

A само от любопитство някой ще се изкаже ли за Мицубиши паджеро спорт 2.5тди?

Коментар

Къса или дълга база !?!
                          SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

дългата на паджеро спорт доста прилична ми се вижда ма май маи ще по лакома и от патрола.

Коментар

Първоначално публикуван от pepperj Преглед на мнение
                              дългата на паджеро спорт доста прилична ми се вижда ма май маи ще по лакома и от патрола.
                              Колега, само мухите летят без бензин и ядът ла...
                              Разликата в разхода на подобни една на друга коли е малка. Ако се сравняват Патрол, дълго Паджеро, Тойота и пр подобни..то разхода на еднакво поддържани коли в еднакво състояние е м/у 8 и 10л нафта на 100км при каране 100км/ч
                              Японските коли (подчертавам японските) са неконтролируемо скъпи като сервиз но много рядко се налага. Никога не се знае колко ще ти поискат за една гайка и няма никакво значение за какв джип е. На мене в Нисан ми поискаха 1200лв. за алтернатор, който е същия на Патрол, Х-трал и две три леки коли. Мислиш ли, че Х-трала е по-ефтин? Гумето на ключа е 20лв. Познай за какъв Нисан.

Имаше един колега беше постнал две фактури за едно и също нещо, от една и съща фирма с 3 месеца разлика Едната за 2500лв., другата за 7200лв.

Джипа по правило е скъпо удиволствие. Цените на основните консумативи са двойни, разхода голям а място за паркиране малко.

Кеф цена нема.
                              Поздрави.
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X