Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Vitara vs X-tail

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Grand Vitara vs X-tail

ами седни в едната и другата , та която ти хареса повече тя е твойта кола

п.с.ама тоя нисан вътре е много грозен за разлика от витарката ,(но това е лично мнение)
    успех и кайи какво си купил.
    Grand Vitara 2005g- за работа
    Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
    Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

Първоначално публикуван от pepperj Преглед на мнение
      Нисана е.......ма е МНООООООООООго голям за мене......
      Странно.
      Жена ми е 52 кила, пък не и е голям. Кара го и в града и на дълго и не ще да чуе за друга кола.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Прегледах нисаните (патрул) обаче цените са от 17 18 хиляди нагоре. Иначе са найстина много добри машини - блокажи бързи бавни 3 деференциала. Леко по леко и нещата отиват към първоначалния сценарий за Гранд витара. Благодаря за отговорите на всички.
        Модератора може да изтрие темата

Коментар

Първоначално публикуван от pepperj Преглед на мнение
          Прегледах нисаните (патрул) обаче цените са от 17 18 хиляди нагоре. .....блокажи бързи бавни 3 деференциала. ....
          Попаднал си на Братя Грим. Като почнеш от цената и свършиш с 3те дифа.

Ако не бързаш, разходи се по автоборсите и не вярвай на глупости. Патрол с три дифа няма. Нито с 4 блокажа.

ПП Съвет. Виж в района и се запознай с някой който е по в час, да не ти продадът място за инвестиции. С джиповете е по-различно.
          Последно редактирано от drukman; 03-04-10, 12:43.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Значи гледах в моблето и зададох критерий от 2000г. нагоре и нямаше цена за патрул под 15 16 хиляди. А въпросния с 3 дифа е един син и то къса база, така са написали продавачите.За бързи бавни има щото има малък лост ма за3 дифа вие вече казахте че няма. Но в цялото мобиле няма цена около 13 14 за 2000г и нагоре

Коментар

Написах ти: Разходи се по борсите. Вземи си една пачка пари, все едно за капаро, да си я мотаеш из ръцете и питай пак за цена. Последно колко...

Ако решиш да си напишеш в профила от къде си е по-лесно да ти се помогне. Можеш спокойно да ползваш телефона от подписа.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Следя с интерес темата. Забелязах че отхвърляте X-trail от класацията и на негово място слагате Патрола. Вярно добра машина е, НО ще трябва да се храни редовно с петрол зверчето иначе ще "умре" от глад. Витарата си е Витара: по-малка по-подвижна, драстично по-малък разход. Само едно не разбирам защо джипа трябва да е нов? Патрол '99 година е може би едно добро решение, пък и за отделените парични средства се вмества идеално. Витара '99 година 2.0 V6 също е един чудесен избор. Здраво шаси, окачване, двигател... Казвам го това, защото съм "изпитвал яростта" на този звяр на пресечен терен както и на шосе и останах очарован; чак ми се прииска да си купя и аз такъв модел.

Решението си остава за колегата, но все пак да внимава какво и от къде купува, че после да няма проблеми.

Поздрави
                Николай

П.П. извинявам се, ако мнението ми се препокрива по някакъв начин с нечие друго
                Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Предложих на колегата Патрол защото е флагман на марката, което за всяка марка е много важно. Това са най добрите и здрави автомобили по принцип. Гранд Витарата е от същия клас. Х-traila не е.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Искам Витарата да е след 2001 с мотора на пежо(можи на мазда де), защото до 2000 год. са по слабички и на километража им пише 160 а след 2001 вече е 200км/ч. Както каза един колега в темата може би маздовия е малко по здрав но пежото е повече коне.

Коментар

Е то кактое трагнало айде да питам сега за дизела или бензина сте? дизела е ясен 2,0тд но за бензина кой мотор да е ? И какав е разхода на Препоръчания бензинов ако го предпочитате де .

Коментар

моята е 1.6 но е къса база с новото табло. РАзхода е средно около 11л/100км, като повече го карам в града.Зет ми има 2000см3 128к.с. и му гори 13-14л а разлика във вървежа не усетих като го карах, но неговата също е къса база а и той има газова.
                        За дизела не мога да кажа нищо , там колегите да помагат. За моята мога да каза че двигателя е много прост 1.6 97к.с. ,това е двигателя от старата витара с леки преработи , затова го избрах . Ако сега взимам пак бензин ще купя , много лесна поддръжка даваш малко повече пари за гориво ,но то е консуматив.Дизела е малко по-икономичен,
                        трябва да караш над 30хиляди че да си струва дизела, все пак ТО е по скъпо ,по-често и дизел бих купил само нов или много дърт(атмосферен и го разглобявам веднага за пълна профилактика)
                        Grand Vitara 2005g- за работа
                        Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
                        Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

Абе де да знам относно дизела аз карам сега един дизелов пасат и не бих го продал за нищо на света. Много съм доволен от него и затова си мисля и витарката да е дизел. Иначе има сега една в мобиле на супер пари бензинова http://www.mobile.bg/21269684003416441

Коментар

Христос Воскресе!

Патрола - да хубав е, здрав е (не съм карал и не съм се возил, но то се вижда), но си трябват финанси за него.
                            За дизел или бензин: тук въпросът е спорен. Всеки изказва своето мнение било то за бензин или дизел и в крайна сметка съотношението пак ще бъде 50/50. Имаш дизел пасат. За лека кола е добро. В този случай защо не си купиш бензин Витара? По-лесна поддръжка както каза колегата Дамянски и така нататък. Има и още един вариант: тествай и двата типа витарски двигатели и си реши. Ако бензина го караш нормално в крайна сметка няма да се плашиш с висок разход.
                            Относно изказването ти "Искам Витарата ... защото до 2000 год. са по слабички и на километража им пише 160 а след 2001 вече е 200км/ч. Както каза един колега в темата може би маздовия е малко по здрав но пежото е повече коне." Ти си купуваш джип не драгстер. За какво ти са многото коне? Бойнг ли ще теглиш? Купуваш си джипка, за да си отпочинеш от изминалата седмица и отиваш в близката горичка до някоя рекичка с цялото семейство.
                            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Относно Ходенето до горичката си абсолютно прав не ми трябват високи скорости но примерно да тръгна с него към морето и да карам с не повече от 100км/ч е кофти, а иначе аз повече от 140 не вдигам но на магистралата стандарта си е 120 130 нали? Поне с толкова да мога да го карам на магистралата. И относно витарата(бензиновата) към която дадох линк човека не е написал кой мотор е и колко коня е за да можете да ми кажете колко би бил разходът и.

Коментар

Щом искаш кола за не много тежък офроуд пословично здрава и с сръвнително нисък разход аз също бих ти предложил хондата. в багажника под кората /масичка за пикник/ има място за резервна гума /стнадартно гумата е на вратата и това място е свободно/. Слагаш си там една газова бутилка, слагаш едно читаво газово инжекционче /примерно брц мисля за към 1400-1500 лева/ и получаваш кола която ти гори 11/100 газ извънградско и 14/100 градско в лева си направи сметка и ще видиш, че е колкото пасата ти сега. В мобилето гледам има хонди за към 10-тина хиляди изглеждащи доста добре, или за към 12 000 може да си в движение. Получаваш кола която е с постоянно предно предаване и има много добра стъбилност при всякакви условия и при нужда подава усилие към задния мост. Бавните и естествено са нещо коео може да ти липсват. Колата не е за сериозен офроуд, но пък ще забравиш, че имаш нужда от пасата.
                                След слагането на газта трябва да се регулират клапаните, друго общо взето не се налага. Консумативите и като цяло са евтини.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X