Привет Колеги ! Извинявам се,че пускам нова тема,но не успях да открия писано по подобен проблем..,а именно: напоследък покрай големите снегове ,често се случваше да" побуксувам" на 4х4 в дълбокия сняг.И точно при това буксуване на втора бърза(наи-често),на няколко пъти ми изключи 4х4 !?! Това го прави само на 4Н ,явно при по-голямо натоварване.На бавни не изключва. От обща култура (придобита естествено от форума) си мисля дали не е вилка,или нещо по лостовата система(да не включва добре,та при натоварване да изключва),,с една дума-"незнам".Моля,ако някой е имал същия проблем да помага.... 

! Ако,някой се притеснява от модела и годината(9
! Ако,някой се притеснява от модела и годината(9 на Витарата,искам да "подскажа",че раздатката е същата,като на "вашите" бегачки...!
 на Витарата,искам да "подскажа",че раздатката е същата,като на "вашите" бегачки...!  

и това от мен:
и това от мен: Сега и ако някой запознат с устройството на раздатката, ме успокои ,че тази вилка може да се смени на канал(подемник),без да се сваля цялата ск.кутия с раздатката...!!! За веригата ,някъде съм чел,че май става,но тази вилка...?
 Сега и ако някой запознат с устройството на раздатката, ме успокои ,че тази вилка може да се смени на канал(подемник),без да се сваля цялата ск.кутия с раздатката...!!! За веригата ,някъде съм чел,че май става,но тази вилка...?  

. Проблема идва от втре за което си трябва сваляне и разглобяване . Преди да я свалиш провери в Миркат дали имат налична муфа и вилка за твоя модел . Цената и беше около 300 лв.  Ако ти прави проблем само на втора не ти препоръчвам да се вкарваш в приключения .
 . Проблема идва от втре за което си трябва сваляне и разглобяване . Преди да я свалиш провери в Миркат дали имат налична муфа и вилка за твоя модел . Цената и беше около 300 лв.  Ако ти прави проблем само на втора не ти препоръчвам да се вкарваш в приключения .

Коментар