Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помощ при избор на Витара

Колега аз също търся Витара и съм от Русе.Имаше една на Русофилите,само,че дълга база.

Коментар

Колегите от Русе явно не са видяли темата , със сигурност щяха да ти помогнат !
      В Русе има оторизиран сервиз на Сузуки ( поне така казва чичо GOOGLE ) , закарай я там ако ти харесва Витарата.
      Всепак всичко е въпрос на ЦЕНА на автомобил в конкретното състояние , за което нищо не казваш Колега.
      Ако е "почти подарък " - О.К. ! Успех !
      Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Най-отдолу.
        http://suzuki.newcar.bg/show_stranic...F2%E0%EA%F2%E8
        Питай за всяко нещо колко струва, че едни суровачки...

Коментар

Я иди се разходи до "Бултекст"/магазина на Гената/,говори с него и утре иди на разходка с групата.Все ще измислите нещо,ще получиш инфо от знаещи хора.
          Ако търсиш евтина ,готова направена Витара,колегата Brake продава./справки м-н за АТВ-та на Борисова/
          Чавдар Владимиров
          0887/912075
          Ленд Ровър Диско 1
          Самуад в проект

Коментар

Абе, че съм от Русе, от Русе съм, ама как да ти помогна като се знам какъв съм махнаджия Просто ще си изгубиш времето с мен и накрая нищо няма да си купиш, което е най-правилния вариант да не си създаваш излишни главоболия.
            Всичко е на късмет, тя като е убава си личи отдалеко, няма как да я сбъркаш. Харесаш ли си я и 10човека да заведеш и да те разубеждават, пак ще я вземеш. Та в този ред на мисли се сетих за един виц.
            Отишъл човек да взима мома от едно село. Всичките и съселяни го разубеждавали, че била голяма к*рва и всички мъже от селото са я минали. Тръгнал си човека отчаян и с празни ръце, но на излизане от селото се обърнал назад, погледнал от баира и си казал. Я па колко село е бе.
            Пиши на лични ще разменим телефони и смятам ще успеем да ти намерим новогодишен подарък.

Коментар

Хайде какво стана с витарката, ще пием ли по бира или.....

Коментар

Току що се връщам от нотариуса.Купих,но не тази за която питах.За тази която купих не ми остана време да питам.
                Отчет,а по-късно снимки:
                Бяла,твърд таван,три врати,няма ръжда нито по купето нито по шасито особено край резервоара.Карбуратор,газова уредба.Регистрирана.На талона пише 04.11.1993г. предполагам дата на производство.Два комплекта джанти - алуминиеви и железни.Багажник т.е. две напречни гредички,които се стягат за извивките на купето.VIN - VSE0SJV5C00049231.Вътре купето неподдържано.Отвън забележки от рода на тук натиснато,там одрано.Липсва пластмасата на задната броня(там дето трябва да има стоп или не звам какво).Отчупено парче около 10см. в долния десен край на предна броня.При движение няма особени шумове независимо от положението на малкия лост(пък какво ли разбирам аз от шумове на 4Х4).Автоматични хъбове.
                Дано не съжалявам,че първо не питах пък после да купувам.Все пак трябва да има и малко късмет.

Коментар

Да ти е честита и нащракай малко снимки, занапред ще помагаме

Коментар

Честито и от мен колега, да си я караш с кеф

Коментар

Първоначално публикуван от Ruse Преглед на мнение
                      Все пак трябва да има и малко късмет.
                      Бих казал много, ама както и да е.
                      Честито и със здраве да си я караш!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X