Обява

Свий
Няма добавени обяви.

покупка на витарка-???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: покупка на витарка-???

На мен лично не ми харесва-очевадно доста е "побългарявана", кой знае какво още има, което ще лъсне по-късно, незнам как ще я пробва на бензин, като резервоара върви с помпата. Има доста колеги с витари на части, най-лесната работа е да се сложи после. И незнам каква цена е посочил този познат, гледам ги в Англия, лачени с екстри 96-98г. дълги бази за без пари-600пунда, да стъпи на 2000лева, после едно обръщане-1000лева и 500лева-други разходи и воала. Няма ръжда, няма доработки и за 3500лева си караш 10годинки

Коментар

След всичко което изреди по добре бягай от нея.Послушай колегата trent .Мое мнение ти решаваш
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

А бе ако цената си заслужава защо да не я вземе?
        Дават се различни съвети да се види това дали работи, онова дали е наред, все едно ще се купува нова кола. Я си признайте-всичко ли по вашите машини е в заводския си вид, и всичко работи правилно...
        Колко ли кусури ше се намерят по всяка една джипка която е карана из гората или поне на леф офф...
        Естествено има и маниаци които си поддържат колите в идеално състояние, ама колко са те в България?..
        Моята витара я взех евтино, и не съм очаквал да е нещо кой знаекакво, даже си бях наясно, че ще има доста проблеми за оправяне, и си е така.
        А и всеки продавач си прави оценка на състоянието на стоката предои да поиска някаква цена, и я сравнява с пазара и състоянието на другите машини от марката, всеки знае това.
        Та мнението ми е-прецени си дали си заслужава парите, разгледай малко други обяви, и ако отговаря на очакванията и цената-вземай, ако тръгнеш да търсиш перфектната витара може още дълго да не я намериш...
        Успех с покупката, и да се похвалиш. Със снимки.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Та мнението ми е-прецени си дали си заслужава парите, разгледай малко други обяви, и ако отговаря на очакванията и цената-вземай, ако тръгнеш да търсиш перфектната витара може още дълго да не я намериш...
          Успех с покупката, и да се похвалиш. Със снимки.
          колеги каквото било било,вече я взех много и се кефих днес,даде ми и резервоара с помпата,трябва само да ги кача,свалил ги е когато я е кърпил,а утре ще видя за перка,а за снимки може утре стига да пом.за качването

Коментар

След 10 години занимания на аматьорско ниво с автомобили установих, че хората подържат колите си по два начина:
            1. давайкво да е, важното е да работи
            2. искам да е заводско
            Аз съм от вторите и дори след като си обърнах дирекцията колата ми изглежда по-подържана от половината на улицата. И наистина човека си купува "нова" колаЗа него тя ще е нова и ако има кусури, то те трябва да са че е мръсна и няма бензин(джамбазки тарикатлък)щото ги купуват пълни, а ги продават с утайката

Коментар

Абе я напиши от къде ще я купуваш тая Витара и кой я продава, някой може да има инфо за джипката и да ти каже нещо.

Коментар

и цената евентуално,надявам се нее над 3000лв
                http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X