здр.колеги,предстои ми покупка на витарка,чакам я всеки момент,1.6/16в,дълга база,бихте ли ми казали какво да гледам като я взимам,разбрах само че не раб.уредите за темп.и за бензина,благодаря предвар.на всички
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
покупка на витарка-???
Свий
X
-
До: покупка на витарка-???
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеМоля, занапред пишете по-старателно. Не пестете буквите, безплатни са. Не е зле и Ч да намерите на клавиатурата.
Коментар
-
Колегата писа: разбрах само че не раб.уредите за темп.и за бензина от което следва, че най-вероятно и други неща няма да работят, хубаво я огледай колега, че това не звучи добре. Хубаво надигай кечета, в краката, за разни заварки некъдето трябва. Стържен при пълни завои на включено 4х4, както и първо погледни дали са еднакви всички гуми като модел и шарка, колко са износени и търси все пак в търсачката, там доста е изписаноУспех, ако искаш напиши откъде си, може някой колега с опит да дойде на огледа, за бирата после си знаеш
Коментар
-
Хубаво огледай рамата в частта около ушите на които се захваща горният край на задните амортисьори. Там им е слабо място, и ако е изгнило има голям шанс да започне да ти прави проблеми там.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Привет,попадал съм на нарочно изключени кабели за да не работят някои от уредите.Провери!!!Най вече за температурата!За другото колегите са казали.Успех с покупкатане ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
благодаря за бързите отговори на всички вас,преди 30 мин.видях сузукито,наистина не работят уредите,но освен това не работи и перката за охлаждане,иначе е добре гледан,изкърпен е изцяло,сменени са и някакви греди,но се чудя дали да рискувам,иначе го взимам от познат,незнам,ако го взема ще помагате да го вдигна
Коментар
-
Колега Витара без ръжда няма, огледай там където стъпват тампоните на купето да не са изгнили, като я погледнеш от далеч да има стойка а от близо всички фуги да водят една с друга, за всичко останало късмет. Дядо казва жена, прасе и кола се вземат на късмет, каквото ти се падне.
Коментар
-
Пак те питам-пиши от къде си да видим дали някой колега не може да дойде с теб, щом перката-виското не работи започваме с едни грешни 200лева най-малко за читаво втора употреба, ако проблема е в него. После, запали го и малко го форсирай на около 2000 оборота, нека загрее колата и тогава отвори предният капак да провериш маркучите, трябва да са топло-горещи и да са меки, ако са твърди-прегряван е двигателя, вероятност за спукана глава, пиши и какъв модел е двигателя-16вентила или 8вентила, хубаво го огледай, че бая понамирисва(дано да не съм прав)
Коментар
-
Съдейки по постовете ти,майнеси никък наясно с автомобилите(което нее срамно)за това бих те посъветвал да се довериш на преценката на някой разбиращ. Аз в твоето положение,никога не бих отишъл сам на оглед. Ако си от Варна,мога да съдействам
опс сега видях от къде си...http://vbox7.com/play:398e8b82
Коментар
-
аз също съм навит ако има колеги от региона да го погледнат.значи всичко по него друго си работи,сменени са тампони на аморт.както и тампоните които го държът отзадперката която е на него в момента е от ОПЕЛ
има газ,но е без резервоар за бензина
,др.няма за момента
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар