Обява

Свий
Няма добавени обяви.

покупка на витарка-???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• покупка на витарка-???

здр.колеги,предстои ми покупка на витарка,чакам я всеки момент,1.6/16в,дълга база,бихте ли ми казали какво да гледам като я взимам,разбрах само че не раб.уредите за темп.и за бензина,благодаря предвар.на всички
    Последно редактирано от Ivo_S; 10-02-10, 15:11.

До: покупка на витарка-???

Моля, занапред пишете по-старателно. Не пестете буквите, безплатни са. Не е зле и Ч да намерите на клавиатурата.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Моля, занапред пишете по-старателно. Не пестете буквите, безплатни са. Не е зле и Ч да намерите на клавиатурата.
      ок.надявам се сега да е добре

Коментар

Ами каво да гледаш,най важното,това което я отличава от леките коли. Работи ли 4х4-то,инъче си купуваш обикновена кола
        Да я наснимаш и да се похвалиш.
        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

И освен дали работи 4x4 да не е изгнило шасито успех
          НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Колегата писа: разбрах само че не раб.уредите за темп.и за бензина от което следва, че най-вероятно и други неща няма да работят, хубаво я огледай колега, че това не звучи добре. Хубаво надигай кечета, в краката, за разни заварки некъдето трябва. Стържен при пълни завои на включено 4х4, както и първо погледни дали са еднакви всички гуми като модел и шарка, колко са износени и търси все пак в търсачката, там доста е изписаноУспех, ако искаш напиши откъде си, може някой колега с опит да дойде на огледа, за бирата после си знаеш

Коментар

Хубаво огледай рамата в частта около ушите на които се захваща горният край на задните амортисьори. Там им е слабо място, и ако е изгнило има голям шанс да започне да ти прави проблеми там.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Привет,попадал съм на нарочно изключени кабели за да не работят някои от уредите.Провери!!!Най вече за температурата!За другото колегите са казали.Успех с покупката
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

благодаря за бързите отговори на всички вас,преди 30 мин.видях сузукито,наистина не работят уредите,но освен това не работи и перката за охлаждане,иначе е добре гледан,изкърпен е изцяло,сменени са и някакви греди,но се чудя дали да рискувам,иначе го взимам от познат,незнам,ако го взема ще помагате да го вдигна

Коментар

Колега Витара без ръжда няма, огледай там където стъпват тампоните на купето да не са изгнили, като я погледнеш от далеч да има стойка а от близо всички фуги да водят една с друга, за всичко останало късмет. Дядо казва жена, прасе и кола се вземат на късмет, каквото ти се падне.

Коментар

Пак те питам-пиши от къде си да видим дали някой колега не може да дойде с теб, щом перката-виското не работи започваме с едни грешни 200лева най-малко за читаво втора употреба, ако проблема е в него. После, запали го и малко го форсирай на около 2000 оборота, нека загрее колата и тогава отвори предният капак да провериш маркучите, трябва да са топло-горещи и да са меки, ако са твърди-прегряван е двигателя, вероятност за спукана глава, пиши и какъв модел е двигателя-16вентила или 8вентила, хубаво го огледай, че бая понамирисва(дано да не съм прав)

Коментар

Съдейки по постовете ти,майнеси никък наясно с автомобилите(което нее срамно)за това бих те посъветвал да се довериш на преценката на някой разбиращ. Аз в твоето положение,никога не бих отишъл сам на оглед. Ако си от Варна,мога да съдействам
                        опс сега видях от къде си...
                        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Колеги от София включете се и вие, или ако има някой от Елин Пелин да си даде кординатите и ако бъдещият колега е съгласен да го придружи. Ние от морската столица искаме да помогнем, но сме малко далеч

Коментар

аз също съм навит ако има колеги от региона да го погледнат.значи всичко по него друго си работи,сменени са тампони на аморт.както и тампоните които го държът отзад перката която е на него в момента е от ОПЕЛ има газ,но е без резервоар за бензина ,др.няма за момента

Коментар

много е важно да я пробваш дали работи и на бензин. (щом няма резервоар!?) Зима е, студ, на газ не пали.... - иначе е божа работа, ако имаш късмет....
                              Mitsubishi Pajero III 3.2 DID: Subaru impreza 4x4

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X