Обява

Свий
Няма добавени обяви.

самозаключване на вратите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: самозаключване на вратите

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
    И мойта е "много умна".
    Като се запали вратите се заключват.
    Като се загаси се отключват.
    Обаче има някакви моменти в които като съм я отключил с дистанциенното след 20тина секунди се самозаключва.
    Твърдо съм решил да махам централното заключване, още повече че вече съм с твърд таван.
    Тук, във форума има цяла тема за приключения със заключени ключове на таблото Намерете я и я прочетете
    Адаш, твоя момент се решава лесно - просто като отключиш, даваш на контакт за 1-2 секунди и няма да се заключи. Ако смяташ, че това ти е дразнещо, просто пусни един плюс през диод на мястото на ACC и няма да се самозаключва. Ако правилно схващам каква ти е алармата де
    Аз бях решил да го правя това на моята, но после стигнах до извода, че така, както е в момента (заключва се след 20-30 секунди, ако не съм дал на контакт) ми харесва повече, че иначе я забравям често отворена.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Не е до дразнещо. Истиския проблем ще е, ако се случи далеч от къщи.
      Ще погледна да видя дали ще открия АСС. Но май е слагана допълнитено и се мандахерца над педалите. Плюс още едно модулче което вероятно е за заключващата с-ма. Просто не ми се захваща с това кълбо от жици.

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
        Не е до дразнещо. Истиския проблем ще е, ако се случи далеч от къщи.
        Ще погледна да видя дали ще открия АСС. Но май е слагана допълнитено и се мандахерца над педалите. Плюс още едно модулче което вероятно е за заключващата с-ма. Просто не ми се захваща с това кълбо от жици.
        Модулче - имаш предвид оригиналното блокче на централното или нещо друго? Под ACC знаеш какво имам предвид (жицата, която получава ток при включване на контакт), най-лесно се цели на куплунга на алармата.

А за кълбото жици те разбирам напълно. Миналата седмица оживявах една без време "починала" на пътя Хонда с 2 аларми, монтирани по различно време от различни хора. В крайна сметка се оказа пукната спойка на главното реле, но докато угадя коя жица къде е била първоначално ми се разгони фамилията
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X