Обява

Свий
Няма добавени обяви.

самозаключване на вратите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• самозаключване на вратите

Нещо странно става с вратите ми. Когато шофирам от самосебе си се заключват вратите.Това е наи малкото което може да се случи.Проблема е,че като излеза от витарата се самозаключва при това без да докосвам дръжката на вратата.Не го прави винаги,но е много неприятно,добре е че съм с мек таван защото не рядко ключът ми остава вътре.

До: самозаключване на вратите

Според мен Витарата сигурно ти има нещо зъб и ти отмъщава!!!
    Да не би бутона lock door,който е в на лявата врата,да ти прави проблеми?Това най-първото,което ми дойде наум,после проверка по централното
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

При мен го правеше същият номер от машинката на централното на багажника. Провери там.

Коментар

Да нямаш някоя умна аларма?

Коментар

Какво да пипна по точно в машинката на централното на багажника.Нямам аларма.

Коментар

a ами не е задължително да е от машинката точно на багажника,трябва да разбереш коя е управляващата машинка на централното и в нея да търсиш проблема-хлабава връзка,студена спойка,някое маркуче цвъкнато-варианти много..тя е тази ,дет кат я щракнеш на ръка и се заключват всички врати..успех
            куче или вълк?
            в клетка ,или свободен?
            въпрос на личен избор.
            Вихрен Илиев
            0888249888
            blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
            Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

При мен управляваща е само машинката на багажника.Управлението на предните врати е посредством бутони,разположени до патрона,а не в самата машинка,което разбира се също е възможен проблем.
              Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Благодаря за съветите

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                  При мен управляваща е само машинката на багажника.Управлението на предните врати е посредством бутони,разположени до патрона,а не в самата машинка,което разбира се също е възможен проблем.
                  При мен пък на вратите и двете са управляващо, багажната е съвсем отделно
                  май зависи дали Витарата е правена сутрин или следобед

Какви са шансовете да се е..ава блокчето на централното (някъде под и вдясно от кормилото беше)?
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Колега, и на мен ми се е случвало, но много рядко, предимно зимата. Машинката на шофьорската врата не дига до горе палчето (само когато отварям с дистанционното на алармата), и примерно при преминаване в дупка палчето слиза леко на долу и се включва централното. Пробвай като отвориш, да издърпаш това палче с ръка нагоре, да видиш дали ще го направи пак.
                    Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

При мен всеки път когато си запаля колата и вратите са затворени се самозаключва, но ако отворя някоя врата или запаля с отворена врата не се заключва! Провери дали и твоето централно не е направено по този начин!!!

Коментар

Аз пък си имам умна аларма.Как огася двигателя 20-30 сек.и се заключа при затворени врати.Качвам се паля и пак се заключа при затворени врати,незнам какво да я правя,ходих при едни алармаджи и те ми искат схемата на алармата.Аз от къде да им я взема като витрата я купих с аларма.Витарата е хардтоп 2/3 врати няма кабели на 3тата врата-задната.Но с всичко се свикава след две заключания и ключовете вътре,вече как слезна ключа в мен.Качвам се паля и ръката на копчето за откючване за да може след като запаля да се качи някои
                        Suzuki Vitara 1.6 8v Limited Slip Diff, BFGoodrich T/AKM2 215x75x15

Коментар

Същия проблем имах и аз , оказа се една окислена букса която се намира зад левия заден габарит . Заедно с вратите ставаше и дискотека с светлините.

Коментар

При мен и трите ключалки са управлявящи. Нали прочете какво ти писахме . Отивай на майстор. Кой знае каква простотия ще излезе. Ако не трбва да елиминираш последвателно всяка врата и да локализираш повредата.
                            899180483

Коментар

И мойта е "много умна".
                              Като се запали вратите се заключват.
                              Като се загаси се отключват.
                              Обаче има някакви моменти в които като съм я отключил с дистанциенното след 20тина секунди се самозаключва.
                              Твърдо съм решил да махам централното заключване, още повече че вече съм с твърд таван.
                              Тук, във форума има цяла тема за приключения със заключени ключове на таблото Намерете я и я прочетете

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X