Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарката не пали като е студено

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Витарката не пали като е студено

На старото ми "Форд" има същия проблем, и паля със старт спрей 2-3сек. пръскане и въртене.....при мен е слаба искра и колата се "дави" за номатив с обикновенните горива, ама дали е датчика в делкото или комутатора нямам пари за да пробвам (сменя) и така си паля рано сутрин със спрея а него го има във всеки магазин за авто джвъчки.
    П.П. оставям на варненските колеги да кажат после какво точно е било "Аврора 93".......и евентуално лечението какво е (на колата де)
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

"ако напишете и двамата за какъв двигател става дума и други подробности, може и да откриете специалисти тука, засега само гадатели, стъкленни кълба и животински костиама и те на помагат" Май ти ги търсиш
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
        Ида ида! Само се обади . Пък три глави мислят по-добре от две и най-добре от една.

П.П. Джаксана за да дойде трябва да си сложи реактивно-БИтурбо двигателя Извинявам се за простотията. То вярно, че от нас до Ямбол са някакви си 140 км, но все пак време иска. Пък да дойде, таман ще се запознаем и ще одарим по бира
        Абе към 200-220 км са ама щом ще има бира що да не дойда
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

ами аз утре пак ще се макна по сервизите, ще звънна да видя дали е удобно ако сте свободни ще я видите, въпреки че ако е топло няма да се види нещо особено ама проблема ми се струва с ериозен със стаклена топка няма да стане

Коментар

Първоначално публикуван от Avrora_93 Преглед на мнение
            ами аз утре пак ще се макна по сервизите, ще звънна да видя дали е удобно ако сте свободни ще я видите, въпреки че ако е топло няма да се види нещо особено ама проблема ми се струва с ериозен със стаклена топка няма да стане
            Ако ще се мъкнеш по сервизите предлагам ти да минеш покрай Алекс моторс. Намира се на разклона между Виница и картинг пистата. Има една малка бензиностанцийка, а зад нея е сервиза. Ще гледаш наляво, но няма начин да пропуснеш мястото

Както писа колегата Джаксан, дали ще е възможно да научим за какъв двигател става дума?

Успех
            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Avrora_93 Преглед на мнение
              Милата ми витарка не пали като е студено, паднат ли температурите и краи с нея затопли ли се малко да са положителни няма проблем ама като е студено само с важето трябав да ме закачат да ме теглят само така пали.Мерих и компресияата 11 атм я изкарах тоците мерих не са карах я на елкон ама в сервиза на Сузуки от там ми викат вакумен регулатор или т.н. Алтернатор, водих я на втори сервиз там ми казаха за ниска компресия ама днеска като я мерих 11 е това не е ниско.Свещи проверявах също не са, центровката е добре, няма проблем при движение въпреки, че има газово колата си пали на бензин ама като е студено и в двата случая не пали . двигателя е 1.6 моно, МОЛЯ ДАЙТЕ МИ ИДЕЯ ОТ КАКВО МОЖЕ ДА Е !!!!
              то в първият пост си е написано

Коментар

Аз бях при Алекс по-миналата седмица, исках да погледне карбуратора, но не му се занимаваше, незнам дали за моно ще се съгласи, аз предлагам първо да я видим ние и после по сервизите На линия съм след 11:30, нека колежката реши

Коментар

...
                  Грешка, моля да бъде изтрито.
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Някакво развитие, че следя темата с огромен интерес

Коментар

и аз, ама ни вопъл ни стон, колежката се уплаши

Коментар

Повредата беше отстранена успешно така се зарадвах помислих че и е дошъл края ама експерта каза, че тези коли са ЖЕЛЕЗНИ та искам да кажа, че където и да съм ходила до сега такъв преглед не ми бяха правили на колата нямаше нещо, което да не замериха, в крайна сметка се оказа че на околко 20000 км клапаните трябвало да се регулират ама кой да ми каже, нямаше вакум та регулираха ги и сега направо лети. Искам да ви благодаря, че така присърце взехте моя проблем, ще се радвам някой ден да се запознаем лично

Коментар

Здравейте искам да попитам къде е този сервиз в който ти решиха проблема,че и аз съм с такъв проблем.Разбрах че за Варна става въпрос и ще е добре и аз да отида до този сервиз.

Коментар

Преди терапията има кръстовище със сфетофар, ако пътуваш от военна болница посокоа терапия на кръстовището завиваш в ляво , караш само направо и на 20 метра в дясно се пада пише автосервиз и елкон сини врати. Човека е възрастен фамилията му беше Кожухаров до колкото помня,ама искаи той да т и я прегледа, на мен лично той ми я гледа всичко замери до най- дребния детаил. Да ти кажа аз ниастина съм много доволна понеже преди това я карах в 5 сервиза чух 5 различни диагнози и нито една от тях не беше вярна искаха да ми правят основен ремонт на двигалея а по - късно разбрах, че на двигателя на витарта такова нещо не се правело.

Коментар

Благодаря сега ще отида да потърся този човек.

Коментар

Пиши после да кажеш какво е станало, надявам се да съм ти помогнала

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X