Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарката не пали като е студено

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витарката не пали като е студено

Милата ми витарка не пали като е студено, паднат ли температурите и краи с нея затопли ли се малко да са положителни няма проблем ама като е студено само с важето трябав да ме закачат да ме теглят само така пали.Мерих и компресияата 11 атм я изкарах тоците мерих не са карах я на елкон ама в сервиза на Сузуки от там ми викат вакумен регулатор или т.н. Алтернатор, водих я на втори сервиз там ми казаха за ниска компресия ама днеска като я мерих 11 е това не е ниско.Свещи проверявах също не са, центровката е добре, няма проблем при движение въпреки, че има газово колата си пали на бензин ама като е студено и в двата случая не пали . двигателя е 1.6 моно, МОЛЯ ДАЙТЕ МИ ИДЕЯ ОТ КАКВО МОЖЕ ДА Е !!!!

До: Витарката не пали като е студено

Първоначално публикуван от Avrora_93 Преглед на мнение
    Милата ми витарка не пали като е студено, паднат ли температурите и краи с нея затопли ли се малко да са положителни няма проблем ама като е студено само с важето трябав да ме закачат да ме теглят само така пали.Мерих и компресияата 11 атм я изкарах тоците мерих не са карах я на елкон ама в сервиза на Сузуки от там ми викат вакумен регулатор или т.н. Алтернатор, водих я на втори сервиз там ми казаха за ниска компресия ама днеска като я мерих 11 е това не е ниско.Свещи проверявах също не са, центровката е добре, няма проблем при движение въпреки, че има газово колата си пали на бензин ама като е студено и в двата случая не пали . двигателя е 1.6 моно, МОЛЯ ДАЙТЕ МИ ИДЕЯ ОТ КАКВО МОЖЕ ДА Е !!!!
    Алтернатор не беше ли динамотоили аз бъркам
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Делкото

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
        Алтернатор не беше ли динамотоили аз бъркам
        Динамо, за сега остана само при велосипедите.

Коментар

на делкото отпред има една джаджа наричана вакумен регулатор или алтернатор

Коментар

Колко ти е предварение на запалването? При мен сега е 12, а като я взех беше 20. Това ми създаваше проблем с паленето.
            Поразтърсих се малко във форума и намерих една сходна тема като твоята. Ако имаш време прочети, може да намериш нещо, което не си го забелязал.

Поздрави и успехи

П.П. Пиши от къде си, може някой да се отзове на адрес
            Последно редактирано от Nik16; 04-02-10, 19:43.
            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Ник, все пак колегата е дама, по-уважително, или се бъркам, много сладко аватарче.Относно паленето на студено винаги може да се разбере дали е от акумулатора или от стартера, ако е от акумулатора като се опитваш да запалиш трябва да върти много силно, ако "примецва" така да се каже акумулатора е за нов, ако е стартера ще върти мощно и ще спира много рязко, пиши от къде си да видим дали може някой да погледне

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Динамо, за сега остана само при велосипедите.
                ама не е вакумен регулатор

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                  Ник, все пак колегата е дама, по-уважително, или се бъркам, много сладко аватарче.Относно паленето на студено винаги може да се разбере дали е от акумулатора или от стартера, ако е от акумулатора като се опитваш да запалиш трябва да върти много силно, ако "примецва" така да се каже акумулатора е за нов, ако е стартера ще върти мощно и ще спира много рязко, пиши от къде си да видим дали може някой да погледне
                  И-и-и да са таковам у главата. Забравих ги тези "малки" подробности. "Малкото камъче преобръща каруцата".

Коментар

опс сега загледах аватара.абре вий ще си счупите краката да оправяте проблема

Коментар

А витарата на газ ли се пали или на бензин?
                      Щото ако е на газ-съвсем в реда на нещата е да не иска да пали като стане под нулата. Е, има и двигатели които палят на газ и на доста градуси в минус, ама тази витара май не е от тях
                      А а ко е на бензин-според мен сместта при стартиране е по-бедна от необходимото, ама там вина може да има и компютъра. А може и дюзата да е позатъкната, това ми идва наум на първо четене.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Колата си пали на бензин, аз 4 ри години я имам проблеми не съм имала какво и стана не знам тъпото е 4е не мога да намеря каде е проблема не мисля че е стартера а акомулатора е нов, от Варна съм някои ако мойе да ме препрати на някаде с радост отивам

Коментар

Ами тогава утре да звъння на Ник и да идваме да я видим таз витарка дето не пали, какво ще кажеш Ник, или учиш за изпити, не че сам не мога да отида, ама да не ме бие жената моята. Колежке, ако нямаш нищо против може да се чуем утре, моят номер е 0887941416 Трифон, надявам се да е нещо елементарно, примерно да няма бенз JAXAN вземай кристалното кълбо и утре да ни кажеш какъв е проблема, що не дойдеш и ти?
                          Последно редактирано от trent; 04-02-10, 20:39. Причина: допълване

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                            Ами тогава утре да звъння на Ник и да идваме да я видим таз витарка дето не пали, какво ще кажеш Ник, или учиш за изпити, не че сам не мога да отида, ама да не ме бие жената моята. Колежке, ако нямаш нищо против може да се чуем утре, моят номер е 0887941416 Трифон, надявам се да е нещо елементарно, примерно да няма бенз
                            Ида ида! Само се обади . Пък три глави мислят по-добре от две и най-добре от една.

П.П. Джаксана за да дойде трябва да си сложи реактивно-БИтурбо двигателя Извинявам се за простотията. То вярно, че от нас до Ямбол са някакви си 140 км, но все пак време иска. Пък да дойде, таман ще се запознаем и ще одарим по бира

Коментар

Първоначално публикуван от Avrora_93 Преглед на мнение
                              Колата си пали на бензин, аз 4 ри години я имам проблеми не съм имала какво и стана не знам тъпото е 4е не мога да намеря каде е проблема не мисля че е стартера а акомулатора е нов, от Варна съм някои ако мойе да ме препрати на някаде с радост отивам
                              ами най вероятно са се скапали мембраните на изпарителя на АГУ-то/щом пали на бензин/м-ду другото алтернатор е оная джаджа която прави ток

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X