От както съм си купил Sidekick-а под кормилото ми стои някаква грозна пластмаса която очевадно не е фабрично пусната за автомобила.Та мисълта ми е някои може ли да ми покаже какво точно представлява тази част...Намрех снимка на табло на колега от форума което се е продавало или продава нямам представа но за този празен участък говоря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Една липсваща част
Свий
X
-
До: Една липсваща част
Първоначално публикуван от rotter Преглед на мнениеОт както съм си купил Sidekick-а под кормилото ми стои някаква грозна пластмаса която очевадно не е фабрично пусната за автомобила.Та мисълта ми е някои може ли да ми покаже какво точно представлява тази част...Намрех снимка на табло на колега от форума което се е продавало или продава нямам представа но за този празен участък говоряО879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеЗдравейте,и аз съм с "чупещ"волан но,имам такава капачка която постоянно се чуди как да падне.
Чудя се дали има смисъл да се търси изобщо по моргите?
О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Аз нямам такава капачка, а и не ми трябва, виждат се само кабелите и нищо друго. Няма какво да се крие там: като злато, платина и/или семейните ценности. Колегата да не се притеснява.
Само да уточня, че и моя волан е чупещСузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.
0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
/e-mail: nikolaynkl@gmail.com/
Коментар
-
Аз пък на мойта витара,като я купих и реших да и направя основно почистване вътре забелязах,че я няма тази пласмаса.Продължих с чистенето и я открих под шофиорската седалка.Бяха и счупени крачетата,намазах я с малко силикон,че имах под ръка и я лепнах.Вече една година държи на скоци.Витарате е чупещ волан.Suzuki Vitara 1.6 8v Limited Slip Diff, BFGoodrich T/AKM2 215x75x15
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар