Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Халогени за Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Халогени за Самурай

Първоначално публикуван от navar Преглед на мнение
    колеги,или съм много прост или немога да работя с търсачката,или няма такава тема..
    тъй като предстои монтиране на разни халогени по самурая ми,въпросът е някой има ли идея как се свързват-с реле,с бушон..схема някаква ако може...и дали алтернатора няма да види зор ,че миналата седмица слизах от горите по тъмно и се убедих че стандартните фарове са крайно недостатъчни...
    Колега без да съм чел какво са писали другите аз ако съм на твое място бих сложил няколко на бул бара отпред и няколко отгоре като всички минават просто през ключа за дългите светлини.
    Защото бих ги използвал само в гората.
    Като картинката за витара според мен е много проста.
    2 на булбар или броня и 2 на тъвана.
    Смятам че повече е вече гъзария за пред хора.
    Във София има витара която на покрива има 4 и на булбара почти толкова!
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
      Колега без да съм чел какво са писали другите аз ако съм на твое място бих сложил няколко на бул бара отпред и няколко отгоре като всички минават просто през ключа за дългите светлини.
      гъзариятя е на последно място,става дума за функционалност.значи пускам през дългите,сменям бушона с по силен и ок..
      куче или вълк?
      в клетка ,или свободен?
      въпрос на личен избор.
      Вихрен Илиев
      0888249888
      blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
      Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от navar Преглед на мнение
        гъзариятя е на последно място,става дума за функционалност.значи пускам през дългите,сменям бушона с по силен и ок..
        Отделен бушон е задължителен. И трябва да имаш начин в цивилизацията да ги гасиш.

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
          Ами като тази няма ли да е по-добре:
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от pravdo Преглед на мнение
            Ами като тази няма ли да е по-добре:
            Ето такова мислих и аз да правя. Само че искам да си пускам халогените отделно от дългите Малко съм капризен Някой има ли телефУна или друг координат на колегата с "коледната" Витара? А защо Коледна: защото свети като коледна елхичка
            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Точно такова искам на покрива, ама съм кабрио... и нямам къде да го захвана, без да дупча страничните колонки.
              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

а дали не е нужен втори алтернатор за да се осигури достатачно ток

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                  Точно такова искам на покрива, ама съм кабрио... и нямам къде да го захвана, без да дупча страничните колонки.
                  Този вариант е добър и според мен става и за тарга, ако се направи както трябва, дори и за външен ролбар ще върши работа.
                  Прикачени файлове

Коментар

От: Халогени за Самурай

Колеги пишете по темата трябва ли втори алтернатор или не и къде се продават здрави продълговати халогени някаква марка цена магазин , моля всеки път да разяснявате по простичко като за мало....ен
                    Данчо 0897 81 81 02

Коментар

От Коцето Величко като тръгнеш по бул.Възкресение, 50м след първия светофар, отляво. Малко магазинче, на което пише "ВОДНИ СЪЕДИНЕНИЯ". От там си купих 4 бр халогени WESEM. Тия дни ще кача снимки.
                      Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                      Mercedes w212 E350 4matic
                      Ducati Monster 600
                      O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от neron_bg1 Преглед на мнение
                        Колеги пишете по темата трябва ли втори алтернатор или не и къде се продават здрави продълговати халогени някаква марка цена магазин , моля всеки път да разяснявате по простичко като за мало....ен
                        Според мен първо ти трябва да си кажеш. По принцип не трябва втори, ама как да разберем колко броя ще нареди и с каква мощност. Пък за марка, ако имаш кеш е хела, ако нямаш весем.

Коментар

Ето и една схема от мен. Виях че темата е старичка но да я имаме някъде тая схема.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:foglite.jpg
Прегледи:4
Размер:33.2 КБ
ID:5386383
                          Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!

Коментар

От: До: Халогени за Самурай

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                            Почти задължително е да се сложат през реле, а ако може и през собствен бушон. Предвид оборотите на които се кара в гората, МИСЛЯ че няма да имаш проблем с алтернатора. То зависи и от халогените... да не сложиш някакви халоЛЕГЕНИ по 300W.
                            В момента работя по подобен въпрос, как да направя стойка с 4 халогена за покрива на КАБРИО-то. Без да режа или дупча гюрука (не, че и сега не капе) и лятото да може гюрука да се сгъва. 4-те са еднакви - подобен модел.
                            Здравейте колеги. Изрових от прахта старата тема за халогените на тавана. Аз също съм с кабрио. Kaskadiora как реши проблема за които говореше в темата. Гледам че никой не ти е отговорил а мен също ме тормози това захфащане. Дай някоя идея. Благодаря предварително
                            0888 61 88 57
                            goro78@mail.bg

Коментар

Айде и аз да не правя нова тема ще попитам тук. Всичко съм свързал, както е по схемите. Ток за включването на релето съм взел от късите светлини. Халогените са 2 по 55 вата, релето е 30 ампера, бушона преди него е 20 ампера. Няма отечки, има хубава маса, кабелите до релето са 1.5 квадрата, а след него 1 квадрат. Релето ( всъщност бяха три) е руско. Като ги включа работи около 3-4 минути и изгаря, така стана и със второто. Тогава проверих за отечки всички кабели. Пробвах и със третото реле и то започна да грее много и да прегаря и го спрях. Пробвах с друго реле ( от друг магазин,което не беше руско ) , издържа повече. но и то започна да грее много и чак да пари, но не изгоря, защото го спрях. Някъде аз ли греша, релетата ли са малко ампери не мога да разбера. Някой по-разбиращ ако може да подскаже .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X