с риск да стана досаден,и да изглеждам тъп...може ли да ми обясниш защо ....наистина съм малко на вие с тоците,но имам желание да се светна...защо на бушона на дългите? нали взимаме плюс от акумулатора и си има отделен бушон?
куче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]
Плюса, който вземаме от акумулатора, е за товарния ток - всичко, което лампите ще смучат. А плюса от бушоните на дългите е за управляващата верига. Полезно е да го вземеш оттам, за да можеш да изключваш целия лампион с обичайното движение, с което минаваш на къси. Това е полезно - и в гората, и навсякъде, където може да се случи да забравиш гирляндата светната.
Така големите лампи ще могат да се включат само заедно с дългите светлини, което не е неудобно ограничение.
Оппа, някой да каже дали Самурай има бушони за дългите отделно и дали на тях има ток само като са светнати! Японците си имат някои свои глупости в ел. инсталациите.
А какво ще стане ако си сложим допълнително бушон примерно 30А и си сложим отделно и ключ в купето, с чиято помощ да си включваме халогените отделно от дългите? Или не търсим такъв резултат
Съжалявам за тъпия въпрос
след малко ще погледна и ще ти кажа има ли отделен бушон за дългите ,или къси и дълги са на един предпазител..ако няма кво праим
а не може ли да ги вържа на отделна верига независима от стандартните фарове ,с отделен зумер..в такъв случай плюса на копчето пак ли трябва да се върже към + на акумулатора ...че ме схващам ролята на релето ,ако трябва да сме точни...
куче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]
При испанските Самурай какъвто е моя има отделен бушон за къси отделен за дълги,смятам да си вържа допълнителните халогени както го е описал Ясен само че с допълнителен бушон за тях и ключе да мога ако искам да не се включват те.
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
При испанските Самурай какъвто е моя има отделен бушон за къси отделен за дълги,смятам да си вържа допълнителните халогени както го е описал Ясен само че с допълнителен бушон за тях и ключе да мога ако искам да не се включват те.
Коментар