Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си Витара, какво да я правя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Купих си Витара, какво да я правя?

Ролките и ремъка са по един (1) брой. Както каза колегата преди мен гледай да не мърдаш зъбните колела, че после трябва да си правиш корекция на центровката. За парите: 60 лева са доста, но пък знам ли всичко зависи от магазина, а и от фирмата, от която магазинчето взима частите.

Поздрави и успех в начинанието
    Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
    /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

сменяи ремък и ролки и по възможност читави авточасти!
      Никто в человеческом обществе не относится к диким животным природы так бережно, как охотники

Коментар

в справочната документация пише как се сменят, има си и белези, внимавай с паразитната ролка, затегния добре, да не удариш клапани

Коментар

Къде е тази справочна информация? Ако е от онези теми с книги и информация нямам достъп до там все още...

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
            За парите: 60 лева са доста, но пък знам ли всичко зависи от магазина, а и от фирмата, от която магазинчето взима частите.
            Оказах се прав. Всичко зависи от магазина и от склада от където даденото "магазинче" взима частите. По магазините на Евро 07 цените са 35-38 лева ремък и 30-35лева за ролка. В склада на Евро 07 цените на ролката е 32-33,70 лева и за ремък - 22,70. Равносметка: доста излиза От друг магазин намерих ролка и ремък за по 25 лева всяко Познайте от къде си ги купих. Ремъка е Мицубоши ролката е няква немска. Утре ги слагам и ще джъткам някъде да раздвижа чаркалаците

Поздрави

Коментар

В Евро 07 цените са еднакви. Просто предлагат изделия от различни производители и за това се получава разлика в цената. А относно частите на най-ниска цена, съм доста резервиран. Виж ако едно и също по произход нещо се предлага на различни цени, това е вече друга работа.

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
                Виж ако едно и също по произход нещо се предлага на различни цени, това е вече друга работа.
                Ремъците, търсени в горепосочените магазини са едни и същи по произход и марка. Ролките - също.
                Последно редактирано от Nik16; 15-01-10, 14:35. Причина: Премахване на ненужна информация

Коментар

Точно от Евро 07 бях взел ремък Mitshuboshi за Маздата, като си мислех че е менте нещо тая фирма а се оказа че се водят за читава марка по отношение на ремъците. 55 лв за двете е супер цена

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X