Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си Витара, какво да я правя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Купих си Витара...

Благодаря !!!

Коментар

До: Купих си Витара, какво да я правя?

Колега, ако си от София, на ул.Цар Симеон от арабите задни маслени амове са 90 лв. комплект. Аз такива сложих, че иначе Витарата много подскача с газовите. Успех и много приятни усещания с новата придобивка.
      П.С и да я слушаш много

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=56089 Я погледни това. И аз търсих преди време. Давай малко повече информация преди да питаш нещо. Не се сърди на колегите , малко майтап не е излишен И честито от мен, със здраве да я караш! Тубата с бензин - забрави - добри са си Витарките!
        Б. Бонев
        0осем88две6шест71три

Коментар

И аз наскоро взех Витара къса база, 93г. Искам да попитам, 1.6 мотора 8V дали е с ремък или верига, и ако е с ремък дали има защита на клапаните ако се скъса?

Коментар

Първоначално публикуван от platinium Преглед на мнение
            .......................................................... Искам да попитам, 1.6 мотора 8V дали е с ремък или верига, и ако е с ремък дали има защита на клапаните ако се скъса?
            Да с ремък е .....и няма защита ....
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

И аз наскоро взех Витара къса база, 93г. Искам да попитам, 1.6 мотора 8V дали е с ремък или верига, и ако е с ремък дали има защита на клапаните ако се скъса?
              Ако се чудиш дали ремъка е за смяна - не се чуди, ами направо го сменяй! С все ролката. Не са скъпи и се сменят сравнително лесно.
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                Да с ремък е .....и няма защита ....
                Мерси колега, значи не трябва да рискувам и да карам много, че джипката е нов внос и незнам кога е сменян последно... Дано издържи докато го сменим...

Коментар

Мерси колега, значи не трябва да рискувам и да карам много, че джипката е нов внос и незнам кога е сменян последно... Дано издържи докато го сменим...
                  За информация: приблизителната цена на ангренажа е 23 лева. Това е по магазините за японски части. Другаде не съм гледал.

Лека вечер
                  Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                  /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Искам да сложа фланци и малко по големи гуми че съм сега с едни 215 ама ми са малки искам да ги изкарам навън ...незнам предполагъм че фланците имат някакви размери или са еднакви....? и трябват ли да се режет калниците или под калниците за да завива без проблем и ъгъла на завой намалява ли?

Коментар

Първоначално публикуван от spykers Преглед на мнение
                      Искам да сложа фланци и малко по големи гуми че съм сега с едни 215 ама ми са малки искам да ги изкарам навън ...незнам предполагъм че фланците имат някакви размери или са еднакви....? и трябват ли да се режет калниците или под калниците за да завива без проблем и ъгъла на завой намалява ли?

ОФФ..... Нещо напротив да почетеш малко из тоя ФОРУМ?????
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Както ти каза колегата Злой потърси малко из форума. Който търси намира. Ето ти един нагледен пример: прочети ме Идея 2
                        Последно редактирано от Nik16; 13-01-10, 23:07.
                        Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                        /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
                          За информация: приблизителната цена на ангренажа е 23 лева. Това е по магазините за японски части. Другаде не съм гледал.

Лека вечер
                          Да, цената на ремъка е супер, но ако е както при моята Мазда, там ролките ми бяха над 150лв, а самият ремък около 30, та този мотор 1.6 8V някой знае ли с колко ролки е?

Коментар

Аз смених преди седмица ролката и ремъка и дадах 60 лв за 2

Коментар

Първоначално публикуван от spykers Преглед на мнение
                              Аз смених преди седмица ролката и ремъка и дадах 60 лв за 2
                              60лв за ремък и ролка (ако е една) е супер цена! Има ли нещо сложно или рисково при смяната на ангренажа, предполагам че трябва да е по-лесно от колкото на 16V мотор? Мисля да се пробвам да го сменя сам

Коментар

Колега като сваляш стария ремък внимавай да не въртиш зъбните колела на валовете че центровката на ГРМ бяга.
                                Бялото BUZUKI 1.6 8в
                                0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X