Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с тракерчето (шумове в трансмисията)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

РЕ:

Казах му на монтьора в сервиза да ги сменим и да пробваме така обаче цитирам : само да си правим експерименти няма смисъл ако искаш да поръчвам нови да сменяме ?
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

РЕ:

Между другото имаше една шайба в самия хъб, не я знам каква е точно и забравих да я снимам, не е чиста шайба ами държи една пружина та тя беше леко огъната и на 2-та хъба, изправихме ги но нямаше промяна .

Коментар

Мисля че точно за тази шайба става въпрос
        LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

РЕ:

Смених хъба ! Пак същтото !!! ПОМООООЩ !!! Някой витараджия в Бургас няма ли вееее деба

Коментар

Re: РЕ:

Първоначално публикуван от v0id
            вееее деба
            това "вее" винаги съм се чудил какво значи?
            no signature no problems

Коментар

нещо подобно на "Въййй "

Коментар

Re: РЕ:

Първоначално публикуван от v0id
                Смених хъба ! Пак същтото !!! ПОМООООЩ !!! Някой витараджия в Бургас няма ли вееее деба
                Чекай,споко...и аз го мисля този твой проблем,и ми е странно малко,щото...
                Айде подред да гледаш там и да пишеш тука,а?
                1.Карето на полуоската има ли някакви луфтове?Добре ли е закрепено към главината?
                2.вътрешни карета(тука де да знам,бате,ако вие лагер на диф.?Там дето влиза вътрешното...)
                3.Ако не е открит проблема още...Понякога звука се предава по метала(полуоски,кардани,носачи...затова се получават обърквания кой лагер-ляв или десен,кое каре...),та търси на друго място по системата...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

когато се вдигне на крик таралясника и го караш във въздуха чува ли се шума

Коментар

РЕ:

Мисля че имам идея кой ще ми реши проблема, ще отида при Джамбазов във сервиз Тойота, само той ми е надеждата

Коментар

Нещо ми се върти в главата , та затова те питам дали сте я пробвали на подемника, като се върти на ход и като вдигне каквато там скорост трябва, дали се чува шума? Ако се чува по лесно ще се локализира, ако не се чува на подемника а само когато таралясника е под товар, тогава си мисля за някакъв проблем с карето, но пак не се знае. А и колегата е прав че има много желязо отдолу и понякога шумовете се предават, ти го чуваш отнякъде а то зайчето изкача от другата дупка

Коментар

РЕ:

Хех ебаси докато съм писал при кого смятам да ходя и Джамбазов писал вече та сега видях и 2те мнения . На подемника като включа 4х4 пак го прави това, ние така локализирахме шума с голяма точност, за това продължавам да твърдя че идва от към хъба, най много да е до каретата но не и към полуоската . Джамбазов, ще ти я докарам другата седмица предполагам ако ми остане време, вие в колко часа отваряте и къде точно се намира сервиза ?

Коментар

Последен шанс утре, в събота и неделя съм извън града, другата седмица в отпуск, та до нова година ако котка не ми мине път. Може докато почивам да направя едно кръгче че да чуя шума, как може никой да не разбере какво е, 5 часа работа с учебна цел , направо се амбицирам

Коментар

РЕ:

Добре мога и утре да я оставя ще имаш ли 5-6 свободни часа да се позанимаваш ?

Коментар

Какви 5 часа, утре и пет минути няма да имам, по добре в събота да измисля нещо преди да замина, утре е ми е много натоварено . Това в рамките на шегата, асега сериозно, нали щеше да ходиш при твоя познат в Славейков, той какво каза човека? Имаче в събота може да отидем до сервиза да я видя в извънработно за мен време. (по добре ще е за теб )

Коментар

РЕ:

Не можа да го намери проблема ама и нямаше много време, бяхме му закарали 2те джипки с брат ми а неговата беше по важна защото той пък хич нямаше 4х4 и му течеше бензин от някакъв клапан
                                А за събота ще е супер само че не знам дали жена ти няма да ме бие ако разбере че се занимаваш с мойте глупости в извън работно време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X