Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво масло за диф. и ск.кутия - Сузуки Витара 1.6 90к.с.?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

РЕ:

Мисля че витарката си е със нормален диф, не че разбирам много ама за първи път чувам да се обсъжда витара и LSD в една тема
    а между другото така и така сме се събрали какво ще кажете за моя проблем ? Тракерчето ... малко по надолу ?
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Ужас. Ай ся ново дваисе. Нали всички Витари са с ЛСД.

Коментар

РЕ:

kinex, бате не съм сигурен ... нека някой който е сигурен да каже че да не стане объркване .
        Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
          Ужас. Ай ся ново дваисе. Нали всички Витари са с ЛСД.
          Не са,бре...модели хиляди.Ей виж,на Вожда Тракера няма...специялно питах,може да има или да няма.
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1
            Проверка дали е такъв - джипката вдигната на подемник. Въртиш едното задно колело, ако другото се върти в същата посока - LSD е.
            А бе,не е точно така.И аз мислех,ама видях LSD-та дето си се въртят като нормален диф... А и моя...
            Нямам претенции да разбирам от дифове и т.н. Ама навсякъде из нет-а виждам този начин за проверка. И също така се казва, че ако не се връткат така, значи ЛСД-то е предало богу дух.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

На последната разходка чух задружни скандирания Л С Д

Коментар

Re: РЕ:

Първоначално публикуван от v0id
                за първи път чувам да се обсъжда витара и LSD в една тема
                Не е лъжа, че изобщо си нямам понятие от Витари, ама не е като да не съм виждал Vitara и LSD на една и съща страница.

Ето например тук . Слизаш на раздел Sicherheitsaustattung и разбираш, че Гранд Витара има LSD и в трите си комплектации (Club, Comfort и Comfort+).

Тук също виждаме на едно и също място думичките Витара и LSD.

При всички положения, като не знаем каква е Витарата на човека, по-добре да му даден излишно предупреждение, отколкото да си го спестим и той да сипе масло за обикновен в ЛСД диф (ако случайно има такъв).
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Нямам претенции да разбирам от дифове и т.н. Ама навсякъде из нет-а виждам този начин за проверка. И също така се казва, че ако не се връткат така, значи ЛСД-то е предало богу дух.
                  ВАЙЙЙЙЙЙ,малиии,дано бъркаш...
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ще взема да се потретя.
                    Маслото в дифовете на Витара е 80W90.

Коментар

Бертонето е с LSD, и в книжката го дават 80W90
                      Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW
                        Какво е "LSD" и как да разбера какъв модел е дифа?
                        леле абе ти на фронтерата какво масло си сложил в дифа? щото и тя е с ЛСД да не си сложил обикновенно че ще го убиеш много бързо.
                        no signature no problems

Коментар

Споко, маслата само ги проверих и нямаше нужда от смяна или доливане. А,ще ми пишеш ли какво трябва да е за "ФРОНТЕРАТА"може нещо да ми се наложи???/Раздатка,преден и заден диф и ск.кутия/Предварително благодаря

Коментар

гледал съм на няколко кутии от синтетично трансмисионно масло и на всичките пишеше suitable for LSD
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                              гледал съм на няколко кутии от синтетично трансмисионно масло и на всичките пишеше suitable for LSD
                              то и на Приста пише че става за ЛСД ама кой е луд да пробва..... може би ако карах беларус.

А маслото за дифа на фронтерата по книжка трябва да е 75W140 за хипоидни предавки, аз сипах BP Energear Hypo 85W140 на другите места наливаш каквото ти харесва.
                              no signature no problems

Коментар

На двата дифа маслото еднакво ли трябва да бьде тоест и двата ли са LSD?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X