Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с 4х4 (Vitara)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от ninja_1
    Първоначално публикуван от v0id
    Първоначално публикуван от sineto
    Лоша работа -счупени хъбове,или още по лоша-РАЗДАТКА.Пъхни се под колата и опитай да завъртиш някоя от предните полуоски,при изключено 4x4.Трябва да чуеш щракане и полуоската да спре да се върти свободно.Това означава че тя е зацепена към колелото.Ако гореописаното не се получи -радвай се ,имаш счупен хъб,ако обаче полуоските се заключват към колелата ,а ти още нямаш 4x4 отиваш на скъп ремонт, проблема най-вероятно е във веригата на раздатката.
    Само ще те помоля ако не си сигурен в това което казваш изобщо да не пишеш . Ок ? Не е тука мястото да си разказваме приказки от 1001 нощ .
    Само да ти кажа,че е точно така...дано е хъб.Аз ги троша май вече редовно.Но не мога да намеря ръчни(по-здрави са)за КИА-та.
    Съгласен съм и аз също казах на брат ми че вероятно е хъб и може да сложи ръчни ама за раздатка, верига и други щуротии няма смисъл да говорим още от сега ....
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от sineto
      Лоша работа -счупени хъбове,или още по лоша-РАЗДАТКА.Пъхни се под колата и опитай да завъртиш някоя от предните полуоски,при изключено 4x4.Трябва да чуеш щракане и полуоската да спре да се върти свободно.Това означава че тя е зацепена към колелото.Ако гореописаното не се получи -радвай се ,имаш счупен хъб,ако обаче полуоските се заключват към колелата ,а ти още нямаш 4x4 отиваш на скъп ремонт, проблема най-вероятно е във веригата на раздатката.
      Само ще те помоля ако не си сигурен в това което казваш изобщо да не пишеш . Ок ? Не е тука мястото да си разказваме приказки от 1001 нощ .
      Човека ти дава много точни указания как да разбереш дали имаш проблем, не мога да разбера защо отговаряш по такъв начин ако нищо от това не е вярно брат ти има да черпи но ако е така ! Това е добър начин за самодиагностика на описаните проблеми а не да отидеш в сервиз без да знаеш какво и има на джипката и те да ти кажат "раздатката ти е за боклука дай 1500 лв."
      no signature no problems

Коментар

РЕ:

Окей извинявам се ! Благодаря за съветите .
        Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Re: РЕ:

Окей извинявам се ! Благодаря за съветите .
          no signature no problems

Коментар

Слик 4х4 на Витара винаги е с блокаж 50/50 преден/заден мост. Така че никакво мокро
            Синето общо взето е прав с едно малко уточнение. Ако е верига на раздатката то тя трябва да липсва а не да е разтегната. Защото ако е разтегната прещраква.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
              Слик 4х4 на Витара винаги е с блокаж 50/50 преден/заден мост. Така че никакво мокро
              Синето общо взето е прав с едно малко уточнение. Ако е верига на раздатката то тя трябва да липсва а не да е разтегната. Защото ако е разтегната прещраква.

срамувам се от тъпотията си .. явно имам опит с по-различни колици
              моля да бъда извинен ако съм подвел някого

Коментар

Благодаря на отзовалите се. Общо взето имам нужда от вещо лице под колата...

Коментар

ако на капачките не пише auto може главините да са постоянно зацепени кьм полуоските моита vitara е така
                  ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                  X