привет колеги , значи имам едно запитване - какви трябва да са оборотите на сузуки джимни на празен ход , защото при мен са 1500 на место без натоварване - нормално ли е
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Джимни - въпрос
Свий
X
-
До: джимни - вьпрос
Първоначално публикуван от vladogr3 Преглед на мнениепривет колеги , значи имам едно запитване - какви трябва да са оборотите на сузуки джимни на празен ход , защото при мен са 1500 на место без натоварване - нормално ли е
Коментар
-
Първоначално публикуван от belcho kulev Преглед на мнениеСпоред мен са много би трябвало да са 900-1000,има неЩго което не е както тряБва,провери смукача,дали не гълта от някъде въздух или някой вакум.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Нормалните обороти са на топло 800-900 не съм виждал джимни с този двигател да има проблем с оборотите но мога да разгледам и да видим дали може да ги оправим.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
-
Аз имам инструкция за експлоатация на Джимни. В момента не е пред мен. В жабката на колата е, а колата - на паркинга. Утре ще погледна какво пише, но нямам спомен да пише за оборотите. Все пак ще проверя.
За съжаление, не съм поглеждала какви са оборотите на празен ход. В движение се старая да подържам около 2000 - най-добре се чувства.
Ако остане време около празниците - мога да я сканирам инструкцията и да я кача.
Не пишете откъде сте. Ако сте от София - можете да я закарайте в сервиза на "Сузуки" в Красна поляна.Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар