ако ще си слагаш друг алтернатор си търси японски ,зареждат доста по хубаво от другите е верно че за 2-3 години ще сменяш акомулатор но пък нямат ядове
ако ще си слагаш друг алтернатор си търси японски ,зареждат доста по хубаво от другите е верно че за 2-3 години ще сменяш акомулатор но пък нямат ядове
Колега,следих темата и е момента да кажа ,че ти вече имаш добрия избор с покупката на акумолатора.
Не усложнявай нещата със смяна на алтернатора .Оригиналния на автомобила е напълно достатъчен за това което ти ще ползваш колата- изпитано е в състезания с много лебедки.
--------------------------------------------------------------
Ал. Иванов
+359888561561
Колега от май месец съм с 6000 либри лебетка на " ВРОМОС " с оригиналния алтернатор и акумулатор 62 ампер часа "МОНБАТ"над три години и не съм имал проблеми. На едно излизане в сняг и кал ми се налага да се закачам с лебетката 9 пъти за около 100 метра просвири малко ремъка за 2-3 минути и прибирането ми беше на фарове. Немислех,че ще издържи акумулатора но УВИ издържа. Даже на сутринта при -8 градуса запали останах учуден.Няма нужда да влизаш във филми докато всичко е здраво.УСПЕХ. А Витарата ми е 1.6 8в може да я видиш в албума в подписа ми.
Коментар