Обява

Свий
Няма добавени обяви.

едно LJ80 Русе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: едно LJ80 Русе

Първоначално публикуван от M-RUSE Преглед на мнение
    някой може ли ка каже нещо за този двигател ?
    Стандартен 16 клапанов двигател от Витара 96-97 кончета.Засъжаление няма как да пасне на кутията ти.Варианта е кутия от Samurai 1.3, но ако ти се правят такива промени, защо не си вземеш направо Самурай ?
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Благодаря Гена !
      ...от друга страна, ако беше така, можеше да бъде и ако беше - щеше. Но не е така и след като не е, няма и да бъде.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
        Стандартен 16 клапанов двигател от Витара 96-97 кончета.Засъжаление няма как да пасне на кутията ти.Варианта е кутия от Samurai 1.3, но ако ти се правят такива промени, защо не си вземеш направо Самурай ?
        Питам защото NIK16 е дал по горе линк на едно LJ80 и в него е наврян този мотор на снимката.
        ...от друга страна, ако беше така, можеше да бъде и ако беше - щеше. Но не е така и след като не е, няма и да бъде.

Коментар

Първоначално публикуван от M-RUSE Преглед на мнение
          Благодаря Гена !
          Като знам с какъв кеф си правеше Гегата.А иначе мисля че 35ци ще са му прекалено големи.Ще ти се обадя когато се върна.
          Последно редактирано от Гена; 05-12-09, 00:25.

Коментар

колега не го режи и други доработки, автомобила е стойностен в оригинален вид, аз бих се пробвал да го възстановя.Що не го продадеш и вземеш някоя дясна витара, хем дъщеря ти ще се радва повече а и по-дамска кола, тази машинка за асфалт не става.

поздрави
            Grand Vitara 2005g- за работа
            Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
            Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

Първоначално публикуван от damianski Преглед на мнение
              колега не го режи и други доработки, автомобила е стойностен в оригинален вид, аз бих се пробвал да го възстановя.Що не го продадеш и вземеш някоя дясна витара, хем дъщеря ти ще се радва повече а и по-дамска кола, тази машинка за асфалт не става.

поздрави

Няма да го режа,купето го запазвам в оригиналния си вид,
              но задължително слагам по големи гуми ,двигател и кутия .
              То ако питаш дъщеря ми се радва на Toyota RAF4 2008 ,ама в тая криза(как я мразя тази дума)доста дълго ще и се радва на картинка.

Коментар

От гледна точка на елементарна безопасност, аз никога не бих качил детето си на такава джипка. Имал съм същата. Това си е за гората, вземи на дъщеря си едно Равче от първите, къса база автомат и няма и да се сети после за тоя от 2008.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Страхотна кола, возил съм се на такава, бяхме на лов, голям купон падна, че и прасе влачихме, не мога да опиша откъде мина, Просто я възстанови/ако намериш частите де/

Коментар

Здравей колега,да ти е честита новата предобивка.мойта щерка вече взе книжка и точи зъби на витарката ми която по документи се води на жената
                    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

младене хубава въшка ...ама земи утре докараи дъщеря си с джипчето да ги видим тея хубавици
                      2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                      ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Я да пораздвижа малко темичката. Вчера ходих до Шумен и се върнах от там с донор за "Дядо" ,а това е Сузуки Суифт 1.3 ГТИ 101коня. Такова "самолетче" досега не бях карал. Скъсах го от юркане на връщане, за 120 км. разхода беше 5 литра бензин и 5 литра газ.
                        Изкормвам Сузукито и вземам само мотора , другото го продавам много
                        изгодно .Следващия орган ,който се търси е 5 степенна кутия от 413,
                        само някой да не ми каже ,че не става за този двигател ,щото аз първо купувам после питам.
                        Прикачени файлове

Коментар

Мотора си пасва с кутията от 413 идеално. Блока е един и същ на 1300 кубиковите двигатели на суифт и самурай, само главите са им различни.

П.П.А иначе съм мераклия за някои части от суифта.

Коментар

Проблема ти е, че делкото ще ти опира в купето.
                            Там го режат. Ето ти линк със снимки.http://www.foto-album.cz/album.asp?Id=6296
                            има снимки и за раздатката.
                            Последно редактирано от Sam40; 13-12-09, 09:02.
                            [SIGPIC][/SIGPIC]
                            SJ 413

Коментар

Първоначално публикуван от Sam40 Преглед на мнение
                              Проблема ти е, че делкото ще ти опира в купето.
                              Там го режат. Ето ти линк със снимки.http://www.foto-album.cz/album.asp?Id=6296
                              има снимки и за раздатката.
                              Предполагам няма да е проблем да се сложи делко от Витара, при нас делкото има една Г-образна стойка, която му променя положението с 90*.
                              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                                Предполагам няма да е проблем да се сложи делко от Витара, при нас делкото има една Г-образна стойка, която му променя положението с 90*.
                                Не знам но , единствено само в руския сайт на Сузуки съм виждал двигател двувалов с вертикално делко. До колкото си спомням , там описваха че е преправян превод от Тойота.
                                [SIGPIC][/SIGPIC]
                                SJ 413

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X