Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем със Самурая

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: проблем със Самурая

Най накрая окончателно реших проблема оказа се, че предния кардан на джипката карето към рездатката беше блокирало.Понеже беше блокирало и не се свиваше на едната страна и се получава като намятане.И понеже се е чрез твърда връзка се пренася на цялата джипка.Катпо свалихме карето в едната страна имаше грес, а към друдата имаше само ръжда.Пиша го това защото може и някой колега да му се случи.

Коментар

Колега, аз ти казах, че обикновено се чупят каретата на карданите. Особено ако си го преправял, а ти както писа си сменял ресьорите. Аз карах 9год. Самурай и бях много доволен от него, но проблема ми бяха само каретата, защото го повдигнах с 15см и почнах всяко лято да сменям лагери. Изменят се ъглите вече и се получава голямо натоварване на каретата.

Коментар

Щом си открил проблема - добре. Но мен нещо друго ме гложди. Предните хъбове, както отбеляза колегата по-горе са постоянно зацепени муфи. Тогава как си изключваш 4х4? Ако не можеш да освободиш предните колела...тракането може и оттам да се е получило.
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
        Учи се от всеки, не подражавай на никого, работи здраво!
        In God we trust, all others must pay in advance.

Коментар

а искам да попитам...тоя тип самурай с постоянно зацепен хъб ли е

Коментар

Колегата Косер е прав и тои ,но на пръв поглед нямаше проблем там открих такъв в ресйора.И след това като почнах да махам едно по едно и видях проблема,Ицо и тои ми помогна много за което благодарих на всички за съветите.А за предни мост съм със постоянно зацетени муфи включвам и изключвам с лоста на рездатката бързи и бавни.Иначе постоянно ми се върти кардана предния.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X