ЧЕСТИТО И ОТ МЕН, КОЛЕГА.
То в Бяла Слатина и околните населени места, асфалтовият път ви е адски зле, та... - добре си се ориентирал!
Желая успех с регистрацията, съжалявам, но лично аз не мога да помогна.
Купувам и регистриран евтин Самурай може с дефект или с липси.
Ако имаш големия БРИФ и можеш да изчакаш за след празниците т.е към 4-5-ти Януари драсни едно лично да видя кво може да измислиме тук в нашия КАТ София
За много години колега.Дай един телефон да ти се обадя.
Тихчо в кат софия само с големия бриф никой не може да ти обещае 100% че ще мине.В монтана,враца и по-малки места по-има шанс за минаване срещу някой лев.
А преди всичко да ти е честит и да му се радваш на него както и той на теб.Изглежда много хубаво лачен отвсякаде.Дано се запази такъв да не стане като други консервни кутий!
Каскадьора от Варна има няколко самурая, той може да има някаква регистрация, пробвай да се свържеш с него.
Освен това из мобилето има доста машини за части, може да излезе някой с българска регистрация, разгледай и там.
И когато го регистрираш-погрижи се това гадно нещо-лака по боята да се премахне от клони и драки. А и ако не знеш-калта съхранява боята, а и ходи повече на джиповете от лака
На външен вид машината изглежда добра, дано и по механиката да е така.
Колеги благодаря ви за пожеланията но ако не мога да го регистрирам още някои ден го пускам за продажба.Джипа е в уникално състояние,като нов без драскотини и ражди.Маслата навсякаде , ремъците иантифриза съм ги сменил.Гумите и петте са нови.Джипката върви като лек автомобил без тропания и дрънкания.За него съм дал 2300 лв. + около200 консомативи.Толкова и ще му искам 2500 лв.Ще ме е яд за машината но аз без регистрация не мога да го карам.Джипа е вкаран от Германия и има само големият бриф без малкият,там е и проблемът.Ако има желаещи тел.0885270345.
Коментар