Преди няколко дни моя приятел Тихомир си купи Сузуки Самурай 1.3 93 год. нов внос и реших да ви го покажа. Джипа беше без радиатор динамо и въздушен филтър. Сложихме филтър от Лада и радиатор от Москвич 412. Ето първите снимки на Самурая.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Един Самурай от Бяла Слатина
Свий
X
-
До: Един Самурай от Бяла Слатина
Много арен тоз Самурай бе Драго има нужда от още допълнително разкрасяване и ще стане звяр.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
-
Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнениеМного арен тоз Самурай бе Драго има нужда от още допълнително разкрасяване и ще стане звяр.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Първоначално публикуван от vikicho Преглед на мнениеСтрахотен е иэглежда много запаэенГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Първоначално публикуван от eti Преглед на мнениеЕ най накрая да видя местен Самурай че тия Уазки са окупирали районаSanta Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15
Коментар
-
Здравейте колеги. Аз съм собственика на Самурйчето от Бяла Слатина. Джипа е в отлично състояние и върви прекрасно, но имам проблеми с регистрацията. Големия немски талон е в мен, но малкия отрязък на талона го няма и не може да се регистрира. За това търся регистрация за Самурай талон и номера. Драго е пуснал обява тук.
Коментар
-
Първоначално публикуван от tihomir 68 Преглед на мнениеЗдравейте колеги. Аз съм собственика на Самурйчето от Бяла Слатина. Джипа е в отлично състояние и върви прекрасно, но имам проблеми с регистрацията. Големия немски талон е в мен, но малкия отрязък на талона го няма и не може да се регистрира. За това търся регистрация за Самурай талон и номера. Драго е пуснал обява тук.
Дано бързо и лесно решиш въпроса с регистрацията...Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15
Коментар
-
Колега аз съм регистрирал само с големия бриф.Става но не навсякаде пробвай в София ако имаш някой познат, в КАТ- пак и сега се постегнаха нещата и затова можеби не се навиват да е регистрират, без малкия бриф.Последно редактирано от Kelevski; 30-11-09, 17:39.Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitko fisher Преглед на мнениеБраво та това е джип за които и в магазина ще завидятне са му малко годините ма си го бива моя е по вехт .Честито ще се радвам да разменяме информация.
Митко
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар