Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с плавното и бавно каране :( (Витара)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: проблем с плавното и бавно каране (Витара)

Първоначално публикуван от t.slivovski Преглед на мнение
    Ако отстраните проблема моля да ми съобщите каква е била причината, защото имам същия автомобил и при мен съществува същият проблем.
    Препоръките на всички са - "сменяй всичко което може по запалването ". Не е правилно - отнема много време и пари.
    Започни с това, да пуснеш малко повече гориво - ако си на газ - развий половин оборот .
    После - смажи всичко което се движи при подаване на газ - жило, онези плочки дето се въртят ... смазвай всичко което се движи.
    Освен това - целия този проблем идва ТОЧНО в момента когато е между подаване на газ и свободен ход (отпуснат педал на газта )
    Това трябва да насочи всички към търсене на проблема в някаква клапа, платно, жигльор за свободен ход.
    Освен баналното заяждане на жило или плочка за подаване на газ.
    Същия проблем се явява и на нива , и на други марки. Не е само на Сузуки.
    Успех !
    Не забравяй да пишеш какво се е оказало при теб .

Не се притеснявай, да пишеш в стари теми. ТЕ не са заключени точно за това - да се ползват и в ново време, ако е същия проблем.

Коментар

Хубаво е като взимаш нова кола-джип, да смениш всички КОНСУМАТИВИ (филтри, масла, в това число и свещи + кабели). Така в последствие ще може да намираш и възникналите проблеми...

Коментар

Забравих да спомена - за тези които са на газ :
        Прочиствайте си изпарителя от утайките . В най-ниската точка на изпарителя има тапа (пластмасова, рядко е метална). Развива се лесно .
        После с доста почукване по корпуса излиза, изпадва таква утайка ..... че колата заработва сякаш е с 10 коня по-мощна.
        И проблема с подскоците "като кенгуро" е решен. Така се случи на моята нива. Сега е нормална и си ходи кротко без подскоци.
        Успех !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X