Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с плавното и бавно каране :( (Витара)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

...

Може да погледнеш и въздушния филтъ р
    SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Здравей Веси! Значи си взе колата която искаш-джип, надявам се че си добре вече(а също така се надявам да не съм те объркал )
      Случвало ми се е на няколко коли, при това чисто-нови(на няколко километра)предимно мазди(работех в представителство на мазда)не съм сигурен че има някакъв проблем но при преминаването над определени обороти всичко се оправя. На "полусъединител"не се наблюдава примерно, но ако се опиташ да ускориш без съединител колата направо почва да подскача все едно не достига бензин. Не знам дали за същото нещо става въпрос, но...

Коментар

Добре дошла ! За джипката не се притеснявай, ще я оправиш, ако знаеш аз какво ISUZU TROOPER си взех, още не мога да го подкарам
        Р.П.(RFF) 0898677590
        Пътна помощ
        ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от vesy
          Ами в такъв случай ще сменя свщи,кабели, дистрибуторна капачка, щото всичко това е за смяна, ще проверя и жилото и ако пак го има тогава Тогава пак ще му мислим, защото хич не ми се иска да е така. А исках да кажа, че това го прави и на бензин и на газ, ако това има някакво значение.
          Хайде като го свърша всичкото това ще пиша да ви кажа дали се е оправило положението.
          Благодаря ви още веднъж за съветите!
          А кто я направиш по твой вкус те чакаме в новия клуб на Сузуки Самурай и Витара...
          http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=3644
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Честита придобивкаПровери си горивния филтър.Ако е много запушен е възможно да прави така.А и е добре за помпата.Ако е мръсен може да изгори.
            Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

Оооооооо добре добре ще проверя всичко това. Много се радвам, че имате толкова идеи, но дано все пак скоро ви свършат А докато проверявеам всичко това може и да свикна Днес например ми се стори, че е по-добре
              Първоначално публикуван от Gichev
              Здравей Веси! Значи си взе колата която искаш-джип, надявам се че си добре вече(а също така се надявам да не съм те объркал )
              Не си ме объркал, аз съм Може да се каже, че съм добре вече. С ония кретен още се разправям и вероятно ще го съдя. Но има и един плюс от целата работа - ВИТАРКАТА!!!
              Първоначално публикуван от RFF
              Добре дошла ! За джипката не се притеснявай, ще я оправиш, ако знаеш аз какво ISUZU TROOPER си взех, още не мога да го подкарам
              Еее и аз исках такова, но не можах да намеря и за това...Сузана, но вече си ми харесва.
              Ninja ша го прослушам този клуб, да знайш

Коментар

Преди 2 дена ми се случи почти същото, та знам какво е! Не ми върви на това околовръстно, спирам да минавам с мотор по него

Коментар

От: проблем с плавното и бавно каране (Витара)

Ако отстраните проблема моля да ми съобщите каква е била причината, защото имам същия автомобил и при мен съществува същият проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от t.slivovski Преглед на мнение
                    Ако отстраните проблема моля да ми съобщите каква е била причината, защото имам същия автомобил и при мен съществува същият проблем.
                    Е за 5 години все нещо са измислили!
                    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Еее, ти пък пет години...
                      Няма още, през Ноември ще станат толкова...
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Е сега е момента колегата t.slivovski .Да ви ''благодари'' За топлото посрещане във форума.И за помоща която му оказахте.
                        НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Темата не е завършена.Проблема решен ли е?Колегата е намерил неговата тема и си пише в нея,за да не отваря нова.Ако пък го направи...пак зле...?
                          Привет Колега.Сигурен съм,че ако има някой запознат,ще каже какво се е случило
                          Поздрави!
                          Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от t.slivovski Преглед на мнение
                            Колега а дали проблема не е,че 1000 оборота(и по малко) са неоместни да се кара по черно и то на дълги
                            НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Не знаех, че кошника ми има и дълги, мислех че са само бавни и бързи, колега да не си с различна витара?!

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                                Не знаех, че кошника ми има и дълги, мислех че са само бавни и бързи, колега да не си с различна витара?!
                                Е как да нямаш дълги и къси , ти без фарове ли караш? ако те хванат полицаите ще те спрът от движение!!!
                                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X