Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на Витара дълга база - 3 см.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Повдигане на Витара дълга база - 3 см.

Първоначално публикуван от mishmorok Преглед на мнение
    Savov искам да те попитам каде се намира този стругар , защото и аз искам да си повдигна Витарката малко!!! И моята е дълга база и почти същия цвят като твоята !!!
    Казва се Миро, намира се в Самоков. Нямам му телефона, но ако пътуваш в тази посока обади ми се, ще ти обясня подробно. Моят телефон е 0887682173
    Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
      Казва се Миро, намира се в Самоков. Нямам му телефона, но ако пътуваш в тази посока обади ми се, ще ти обясня подробно. Моят телефон е 0887682173
      Поздрави.
      Може другата събота или неделя да се поразходя до там!!! Аз съм от София и Самоков не ми е далече!!! Ако не изникне нещо непредвидено ще дойда и тамън ще се запозная с някой от форума, защото съм нов и не познавам никой освен един колега !!!

И помеждо другото да ви попитам от каде мога да си взема лепенки за стъклата на форума???

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
        Поздрави.
        Колеги, използвайте болтове с повишена якост за закрепване на предните амове, не си рискувайте живота с някакви евтини и с неизяснен произход болтове, най-малко 8.8 якост.
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Може другата събота или неделя да се поразходя до там!!! Аз съм от София и Самоков не ми е далече!!! Ако не изникне нещо непредвидено ще дойда и тамън ще се запозная с някой от форума, защото съм нов и не познавам никой освен един колега !!!

И помеждо другото да ви попитам от каде мога да си взема лепенки за стъклата на форума???
          здравей,има такава тема от Жоро Витлиемоф "как да се познаем на пътя"
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
            здравей,има такава тема от Жоро Витлиемоф "как да се познаем на пътя"
            Много благодаря за информацият

Коментар

Savov искам да те попитам каде се намира този стругар , защото и аз искам да си повдигна Витарката малко!!! И моята е дълга база и почти същия цвят като твоята !!!
              Правих подложки за Никман и остана материал за още едни за предните амове , ако те интересуват може да ги спазарим .
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                Правих подложки за Никман и остана материал за още едни за предните амове , ако те интересуват може да ги спазарим .
                Колега даи някаква цена за материала, защото съм нов и немога да пиша лични

Коментар

Те вече са готови подложки . Звънни ми на 0 898 4 8 13 30.
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20737
                    LZ1PPR, 0 (Rh+)
                    Suzuki Vitara 1998, 1,6 - 8V, бензин
                    За мен: https://goo.gl/8SebdR

Коментар

От: До: Повдигане на Витара дълга база - 3 см.

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                      Така е ,аз също нямам фланец на кардана.Обаче ,ако сложиш по-сериозни гуми и фланци или изнесени джанти,гумата ще ти опира в калника при тази ситуация!!!
                      При това положение,какво трябва да се направи за да не опират гумите в калниците отзад?Моите джанти са малко изнесени и се получава точно така,че опират в калниците.

Коментар

От: До: Повдигане на Витара дълга база - 3 см.

Бодилифт .
                        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X