Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От скука..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: От скука..

Да бе ...
    А, не си виждал как свалям прашки с флекс, прощавай, ама додето се усетя ... Грешката е моя

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
      ...........................................................
      Румен не е опасен обаче ..............................................................
      Абе ти подготви монокините и бирите ..... пък аз ще преценя ... дали да не ти разкостя вдигателя (не е провописна грешка) ....
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Е успокоих се значи каките остават.
        Сега сериозно имам две двоумления.Първото за клетката.След дълго взиране,мерене и почесване по тиквата решението ми е външна.Вътрешната ми отпада по ред причини и най-вече липса на пространство.Чакам аргументирани за и против.За второто двоумление по-нататък.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
          Абе ти подготви монокините и бирите ..... пък аз ще преценя ... дали да не ти разкостя вдигателя (не е провописна грешка) ....
          Ще изпаднем със Стефан в дълбока нелегалност,въоръжени до зъби и подготвени за кръгова отбрана.Обоза е ясенпък тогава да те видим
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

И кво ще правим, когато някой истински клон се мушне между външното клетче, и тенекиите?
            Ти все едно вече седиш на големи, тежки, чужди за тая кола, мостове. Твоята все едно е родена като кабриолет. Все едно си виждал старата играчка на Близнаците. Остава ти да стигнеш до идеята за централния пояс, примерно по ръба на сегашната ти кошница. Лодката, по руската терминология. От него нагоре стърчат само дъгите за безопастност. Надолу е по-сложно. Кошницата, в която седи силовия агрегат, и опорите на мостовете. Ето за това и ще трябва да говорим.
            Ма, ако ни остане време от меренето на флексовете. Аз съм по-добър!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              И кво ще правим, когато някой истински клон се мушне между външното клетче, и тенекиите?
              Ти все едно вече седиш на големи, тежки, чужди за тая кола, мостове. Твоята все едно е родена като кабриолет. Все едно си виждал старата играчка на Близнаците. Остава ти да стигнеш до идеята за централния пояс, примерно по ръба на сегашната ти кошница. Лодката, по руската терминология. От него нагоре стърчат само дъгите за безопастност. Надолу е по-сложно. Кошницата, в която седи силовия агрегат, и опорите на мостовете. Ето за това и ще трябва да говорим.
              Мале, мале, да не забравите след всичките тези тръби, клетки и "подводници" да му сложите табелка Сузуки, че КАТ има да се чуди
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Уточнявам: близо две години си карах с външна клетка и клон не се е мушкал м/у нея и теникиите,а доста съм изпочупил с нея.Не че няма да се случи някога.За кошницата и пояса-ясно и не е проблем да се изгради, Самураят е лего тип,удобен за такива извращения.Тесен ми е обаче и не искам да го карам постоянно с каска.Имам и вариант за вграждане на клетката в ламарините така както е разкостен но тогава клетката трябва да е от квадратен или правоъгърен профил,съответно вместо огъване заварки и някак си не ми допада.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                  Мале, мале, да не забравите след всичките тези тръби, клетки и "подводници" да му сложите табелка Сузуки, че КАТ има да се чуди
                  Аз проблеми с КАТ нямам.Надписа го запазваме че само той остана.А и проблема с теглото също стои с пълна сила,но клетка си трябва.След последното вирване на гумите към небето съм тотално убеден в нейната необходимост.И тук възниква дилемата-хем лека,хем здрава а и да не ми пречи на кефа.

Коментар

Винаги когато ми отърва, аз обичам закона. Работата на КАТ е да Контролира Авто Транспорта. Закона ги ограничава в тези им функции. Не маймуните по клоните. Ние сме дърти маймуни, скачаме си по клоните, не закачаме мирни хора. Докато келнерките не се оплачат от тъпи дискове на флекса - държавата няма повод да ни тормози!
                    Свобода за!
                    Собствените ми камиончета не са в тоя вид изключително поради физическа и финансова немощ, не по идейни съображения. Но някога ще станат.

П.С. Писали сме заедно.
                    За технологията разговора също няма да се размине. Съображения имам, решения - не съм сигурен. Трябва да се пуйчи.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                      .....Първото за клетката.След дълго взиране,мерене и почесване по тиквата решението ми е външна.Чакам аргументирани за и против.....
                      След подобни терзания по "Джип4о" съм решил че когато имам пари ща му сложа външна,(т.е. подкрепям идеята за външна)
                      Като с цел избягване рязане при бъдещи "ъпдейти" тя да се захващо с пети и болтове за бронята отзад и рокслайдерите
                      Доводи "За":
                      1. По лесно изграждане
                      2. Върху нея може да се строи походен багажник и т.н.
                      3. Лесно се маха и ремонтира (ъпдейтва)
                      4. Не "яде" от вътрешния обем на купето
                      5. Поместената вътре в нея заводска "кабина" запазва всичките си кривини и извивки и при "вътрешен" ремонт се ползват стандартни резервни части , без преправяне, чесане, и "мамата..."
                      Показана е най-обща идея, съобразно това което аз имам като даденост, (и не ми се сърдете че немога да работя с фотошоп) на снимките е в синьо, а петите за захващане в жълто.
                      Прикачени файлове
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

И аз отивам към въшна само Стефан да не ми напълни главата с глупости че едни 200 кг. желязо са ми много.Тепърва ще бистрим концепции.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                          След подобни терзания по "Джип4о" съм решил че когато имам пари ща му сложа външна,(т.е. подкрепям идеята за външна)
                          Като с цел избягване рязане при бъдещи "ъпдейти" тя да се захващо с пети и болтове за бронята отзад и рокслайдерите
                          Доводи "За":
                          ...
                          Дали ще е достатъчно напречното усилване само с тази тръба пред предното стъкло?!?

Силно се препоръчва основният ролбар (този зад седалките) да е усилен поне с 1 диагонал или (още по-добре) с Х.

При липсата на достатъчно усилване, както се казва, открийте разликите:

Т.е., само след едно захлупване по таван клетката се е деформирала повече, отколкото, например, тази на Фулдата след 4 (четири) минавания през таван ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Нали не говорим за състезателен, а за "ловджийски" автомобил
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                              Нали не говорим за състезателен, а за "ловджийски" автомобил
                              Клетка се слага като защита срещу преобръщане нали? А търкалянето през таван си е търкаляне през таван независимо дали се случва на състезание, разходка или лов.
                              Ако конструкцията на клетката не може да издържи без сериозни деформации дори едно захлупване, то каква защита можеш да очакваш при по-сериозно претъркаляне ?!? Ако си сметнал, че има достатъчно голяма необходимост да се прави клетка, то защо да не се направи като хората?

П.П. Между другото, споменатото по-горе 4-кратно претъркаляне се е случило именно на разходка.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Клетка се слага като защита срещу преобръщане нали? А търкалянето през таван си е търкаляне през таван независимо дали се случва на състезание, разходка или лов.
                                Ако конструкцията на клетката не може да издържи без сериозни деформации дори едно захлупване, то каква защита можеш да очакваш при по-сериозно претъркаляне ?!? Ако си сметнал, че има достатъчно голяма необходимост да се прави клетка, то защо да не се направи като хората?

П.П. Между другото, споменатото по-горе 4-кратно претъркаляне се е случило именно на разходка.
                                Да Чавдар е прав за това.Важното е да не се случва, а когато се случи обикновено е ненадейно и изненадващо. Та дали на лов или подруг повод сме извън пътя.........
                                А естествено е че по-добре външна, тоя автомобил и без това не се слави с много просторно купе.

П.С. Много ми хареса мислата за закона, когато ми отърва. То май си е така по презумпция.
                                Тази земя, по която тъпча сега,
                                тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                                тази земя – не е моя земя,
                                тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X