Налегна ме скуката и
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От скука..
Свий
X
-
От скука..
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройкиТагове: Няма
-
До: От скука..
Доста поизгнил е и се разигра флекса.Предстои му съживяване на купето,изграждане на клетка и...въобще не знам какво още ще ми хрумнеВерно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
-
Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение...
и...въобще не знам какво още ще ми хрумне
Май ще има рокада и местене напред - назад?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
Май ще има рокада и местене напред - назад?Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеМда, уверено мутира в АТВ.няма да се бъзикаш със скакауеца
То е така като на скучаещ човек му дадеш флекс.Обаче от утре включвам телоподаващото.Ако се сетя ще снимам.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Ебати скуката, и аз се прозявам.
Ако ще ме търсиш - да си слагам каската. Ама преди това да попитам. Като ще правиш клетка - що ти е гнилата рама? Чувах за обемни рами, всичкото от нови тръби ... *мига невинно, закопчава каишката на каската*
Коментар
-
Рамата няма гнило никъде.Основно проверена.Осветлението е кофти та оттам и снимките.А явно има и доста напластен прахоляк от рязането на гнилите ламарини.А си е и кален че аз направо от Самоков в бокса и под ножа.А ако ще идваш казвай овреме да инсталирам съоръжение за бързо подаване на бира,или сервитьорки по монокини с ледена течност в ръка
Да не забравиш каскатаВерно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Е ти нали и без това ще идваш по "онзи"повод.Аз до тогава няма да съм го свършил,особено ако тръгне програмата Стефан/каки/бири.Та заповядай.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
*прави се че не му пука, тананика Велик е нашия войник, оглежда се незабелязано*
А хартия ще има ли? Молив обикновено си нося. Понеже Некои съображения за клетките. По личен, и по чужд опит. Къде поясите, па къде само разпорки.
*разкарва с поглед монокините, като излишество в конструкцията, страхува се от Кар Теста*
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение*прави се че не му пука, тананика Велик е нашия войник, оглежда се незабелязано*
А хартия ще има ли? Молив обикновено си нося. Понеже Некои съображения за клетките. По личен, и по чужд опит. Къде поясите, па къде само разпорки.
*разкарва с поглед монокините, като излишество в конструкцията, страхува се от Кар Теста*остават само бирите и работата
Съвети приемам всякакви.Ще звънкам,само да разкараме един туч подготвен за Надин та да се отвори място за маса...опработна атмосфера. Румен не е опасен обаче ако се появи Андро и докопа флекса, малиййй като луд с картечница
но аз смятам да му издам местонахождението едва когато дойде ред на телоподаващото.
Коментар
-
Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеБравос бе сега и един каучукар ви трябва и ще я вапцате.идвай.Никого не връщаме.
Коментар
-
Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеАми ако и ти се запътш към голямото селоидвай.Никого не връщаме.
Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар