Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мога ли да излъжа моя sidekick да пали без съединител ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мога ли да излъжа моя sidekick да пали без съединител ???

Здравейте! От доста време участвам във форума и факта че карам( от скоро и доста разбита джипка) досаждам често с различни въпроси но сега ме интересува нещо което не е толкова специализирано за джипове а именно факта че както знаете сайдкика е предназначена за американския пазар и това е причина за спецификата на паленето....то става само с натиснат съединител някой има ли идея каде е разковничето,защото към част от реставрирането мисля да включа и паленето да става от дистанционно!!

Ами вземи и намери включвателя на педала и го свържи с един байпас и готово...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

огледай се около педала на съединителя, трябва да има малък превключвател, подобен на стоп-машинката на спирачния педал. останалото го знаеш.
      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Аз това си го мислех ама не ми се вярваше да е толкова просто.

И все пак мерси

Коментар

апаши

колега това с дистанционното е 4ист подарък за апашите примери колкото щеш помисли добре
          ПАВКО
          0888802068

Коментар

Това за съединителя и аз си го мислех да го махна на черокито ама се отказах защото авто пилота няма да работи. така си мисля ,не сам го пробал. А може и нещо друго да да даде грешка трябва да го имаш предвд

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX
              Това за съединителя и аз си го мислех да го махна на черокито ама се отказах защото авто пилота няма да работи. така си мисля ,не сам го пробал. А може и нещо друго да да даде грешка трябва да го имаш предвд

Аз имам Гранд Чероки и това беше първото нещо което махнах. Няма абсолютно никакви проблеми с останалите системи.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch
                Първоначално публикуван от superMAX

Аз имам Гранд Чероки и това беше първото нещо което махнах. Няма абсолютно никакви проблеми с останалите системи.
                Като си купувате неправилни Гранд Черокита е така - съединителят е излишен педал при тях
                На бензиновите автоматици се пали само в положение Р на селектора за скоростите.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

На моито чероки когато пътувам на автопилот в момента в които пипна съединителя автопилота се изключва. И е логично да е така.

Коментар

До: Мога ли да излъжа моя sidekick да пали без съединител ???

Първоначално публикуван от kokosuz Преглед на мнение
                    Здравейте! От доста време участвам във форума и факта че карам( от скоро и доста разбита джипка) досаждам често с различни въпроси но сега ме интересува нещо което не е толкова специализирано за джипове а именно факта че както знаете сайдкика е предназначена за американския пазар и това е причина за спецификата на паленето....то става само с натиснат съединител някой има ли идея каде е разковничето,защото към част от реставрирането мисля да включа и паленето да става от дистанционно!!
                    Здравей, колега!
                    Имам GMC Traker със същият проблем - въпросното бутонче се намира над съединителя - на смия педал е направена планка, която като се натисне педала - натиска бутончето! Като легнеш при педалите ще се убедиш в това!При мен имаше букса с проводниците на около 10 см. от самото бутонче - шунтираш бутончето оттам и си готов!

Коментар

Не е хубаво да лъже човек

Добре де, толкова ли пък Ви е неудобно да палите с натиснат съединител?
                      Само питам.
                      Аз съм си свикнал винаги да паля така, а пък никога не съм карал US автомобил. Мисля, че при палене с натиснат съединител улесняваш и удължаваш работата на стартера и акумулатора, особенно в по-студени дни.

Случвало ми се е в много студени сутрини, при някои коли, двигателя дори да загасне ако веднага след като съм запалил отпусна съединителя. (... е маслото сигурно е било W90).
                      ... to be continued

Коментар

незнам кво толкова ви бърка това с амбряжа . та това си е чудесно

Коментар

И аз карам тракер и съм доволен, че пали така. Първо, както е писал колегата по-горе при палене облекчаваш стартера и второ понякога се случва да запалиш докато си на скорост - със всичките последствия от това...
                          Та се питам защо пък ти е припряло да го шунтираш. То си е измислено с цел
                          Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X