Обява

Свий
Няма добавени обяви.

компютърна диагностика на двигател за Гео Тракер ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Дима,не знам.Правил съм опити с едно устройство(има ги при газаджиите),авансатор.Ама веднага светка ''чека'' и променя работата на мотора след известни километри.Тъпо,нали?Според мен трябва да се смени оригиналния комп.на колата с друг.Чух вече за някакви щатски компютри,универсални,трябвало само да се програмират тук.Ако след това работят на постоянни показатели,проблема ми е решен.Моя е с променливи и му трябват около 500 км да ''набие'' данни.Това означава,ако съм на газ,на всеки 100-200км да препрограмирам...и така вечно.Ти искаш ли да ми помогнеш?Трябва ми инфо,а не знам как.
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

С к`вот мога ще помогна, проблема е че и аз съм толкова зает че не мога да си помогна на мен си...
      Апропо, пробвай да поместиш датчика малко, при теб къде е, на маховика или на разпределителния вал?
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

И на двата вала има по един,но са неподвижи,няма мегдан за местене,мамка му Аз си мисля друго...Нали мотора ми е Мазда?А Маздов компютър не може ли да се насади?Щото не забравяй,че е КИА колицата и комп-а е корейски,имитация.А Маздите нямат особени проблеми на газ...Аз затова се увъртам около Севдо Та мисълта ми е,ако можеш,да потърсиш инфо дали това е възможно...ще ти бъда благодарен до гроб...Месеци търся в гуглето,ама като не знам как...само не спя,ровя...Требва ногу четене...

Коментар

Ша поразпитам. А за неподвижните датчици - понякога само изпилването на дупките за закрепване от кръгли на овални вече ти е достатъчно да си оправиш настройката. Сиреч ако поместиш с няколко милиметра датчика веднага ще усетиш разликата.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Благодаря Дима.А всъщност защо темичката е в ''купувам-продавам''?Тя си е достатъчно интересна.Моля модераторите...

Коментар

Не, за съжаление нямам нищо за газ! НО мога да те пратя при един газаджия магьосник - мой приятел. Абе обади се!

Коментар

Не казваш има ли проблем да закачим твоите дивайсчета за диагностика към един лаптоп?

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                  Не казваш има ли проблем да закачим твоите дивайсчета за диагностика към един лаптоп?
                  Няма!

Коментар

ОК, ще си говорим тогава като се видим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X