Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как вози Гео тракер ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как вози Гео тракер ?

Здравейте, нормално ли е гео тракер да вози като лодка ? Много се клати иначе вози меко ама понякога ме е страх да не се обърне деба как се оправя този проблем ?
    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Смени амортисьорите

Коментар

всичко е относително... кога люлее - като минеш бързо през дупка ли?
      на място клати ли се много - трябва като го бутнеш да се върне обратно, а не да направи 2-3 поклащания
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

те возят като каруца. смени си амортисьорите

Коментар

Возят като каруци защото много им помпят гумите.
          Преди да си смениш амортисйорите можеш първо да провериш дали са изтървали.

Коментар

РЕ:

Проверих, изтървали бяха и ги смених обаче пак люлее . Не като преди по нормално е люлеенето и не ми изглежда опасно обаче не е и като на витарите дето съм карал ... възможно ли е да има някакъв друг проблем ? Гумите ги напомпих на 1.8, мисля още да ги напомпя до към 2 - 2.2 .

Коментар

напомпай ги на 2.2 да видиш колко забавно ще стане, само че си дръж устата отворена за да не ти изпопадат пломбите
              витарата трябва да се кара на 1.6 или 1.8 атмосфери. Виж си гумите дали не са криви.
              no signature no problems

Коментар

РЕ:

окей ще проверя .

Коментар

предлагам да те повозя на лодка, да видиш че е по-различно
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

РЕ:

Трябва аз да те повозя на тракера по павета да видиш че има прилика

Коментар

Не се заблуждавай, накарай някой да те повози на нов Рейдж, Линкълн Навигатор или Форд Експедишън и ще видиш че е като лагерница
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Re: РЕ:

Първоначално публикуван от v0id
                        Трябва аз да те повозя на тракера по павета да видиш че има прилика
                        карал ли си джип преди това? имай предвид, че ВСИЧКИ високи автомобили /джипове, бусове и т.н./ люлеят ПОВЕЧЕ от колите - това е геометрично неизбежно... тези с меко окачване и дълги ходове - още повече, но това въобще не е повод за притеснение - карай си и си свиркай... няма да се обърнеш

Коментар

Това за мекото окачване е направо комплимент за хората с Самурайчета, Уаз-ки и Вранглери
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

РЕ:

Карал съм сузуки витара 89-та и 93-та и 2те бяха доста по твърди и не люлееха толкова иначе моята си ми харесва така, просто се чудех дали няма някакъв проблем .

Коментар

малко е преобращана и е малко усукана може и от това да е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X