Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как вози Гео тракер ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ако искаш да вземаш завоите със същата динамика, както с обикновен автомобил, няма начин да не усетиш разликите

Тук центърът на тежестта е високо и оттам е люлеенето, ако съм те разбрал правилно, де.
    Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

Коментар

РЕ:

Първоначално публикуван от hummer
      малко е преобращана и е малко усукана може и от това да е
      Добре че имам железни нерви пък и съм свикнал с фразата "проверката е висша форма на доверие" че иначе от такива приказки до сега щях да съм получил удар

Такам сега сериозно : помпих гумите на 3 бензиностанции и на 3-те ми показа различно, вчера на първата ми показваше 1.8, днес на 2рата ми показа 1.2, напомпих ги до 2.2 и отидох на следващата, междувременно направих няколко кръгчета и клатенето намаля значително, возенето беше меко, отидох на следващата ( шел - винаги там съм си помпил гумите на колата ) там ми показа 1.5, пак помпих до 2.2 и така возенето стана като в каручка но клатенето изчезна нацяло, върнах се и свалих до 1.8 и сега е екстра, вози сравнително меко и няма клатене .
      Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Re: РЕ:

Първоначално публикуван от v0id
        малко е преобращана и е малко усукана може и от това да е
        Добре че имам железни нерви пък и съм свикнал с фразата "проверката е висша форма на доверие" че иначе от такива приказки до сега щях да съм получил удар

Такам сега сериозно : помпих гумите на 3 бензиностанции и на 3-те ми показа различно, вчера на първата ми показваше 1.8, днес на 2рата ми показа 1.2, напомпих ги до 2.2 и отидох на следващата, междувременно направих няколко кръгчета и клатенето намаля значително, возенето беше меко, отидох на следващата ( шел - винаги там съм си помпил гумите на колата ) там ми показа 1.5, пак помпих до 2.2 и така возенето стана като в каручка но клатенето изчезна нацяло, върнах се и свалих до 1.8 и сега е екстра, вози сравнително меко и няма клатене .
        ее значи са го оправили иначе беше преобръщан когато аз го продадох

Коментар

ее значи са го оправили иначе беше преобръщан когато аз го продадох
          Ебаваш ли се нещо ?

Коментар

РЕ:

Ебаваш се нали ? Не е възможно да е обръщан и да е с перфектни греди отгоре !

Коментар

щом е с перфектни греди какво ти пука...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

обръщан е само странично

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                  Возят като каруци защото много им помпят гумите.
                  Преди да си смениш амортисйорите можеш първо да провериш дали са изтървали.
                  къса база по бул българия и после по паветата на цар борис не знам, гумите си бяха нормално напомпани

Коментар

Колко нормално.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                      щом е с перфектни греди какво ти пука...
                      Изобщо не ми пука, ходи си нормално, гредите са перфектни а люлеенето се оправи като си напомпах гумите до 1.8 .

Коментар

Добре бе, толкова много хора с Витари има тука.
                        Аиде някои да прочете в книжката колко се помпят гумите.
                        Аз знам че 1.8 е много.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                          Колко нормално.
                          ако ти дам цифра ще те излъжа.. видимо обаче нормално. седяха си добре и контора с пътя беше като на правилно напомпана гума.

колата беше на жена и тя я водеше в добри сервизи

Коментар

Логично следва въпроса-"откъде да си купя точен манометър?"
                            Отчитайки влиянието на налягането в гумите върху безопасността, както и цената на самите гуми си струва да се обърне внимание на тази често пренебрегвана "подробност". Компромисен вариант е сравнение с точен,сертифициран манометър-поне да знаем с колко да корегираме показанията на наличния ни уред.
                            Сигурно всеки китайски манометър си има собствено мнение за измереното на налягане
                            There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                            No wahalla.

Коментар

[quote="v0id"]Проверих, изтървали бяха и ги смених обаче пак люлее .

от няколко дена търся инфо за амортисьори (смисал цена и магазини).аз имам витара ама те би трябвало да са същите!!Ще ми кажеш ли от каде ги купи и колко пари бяха че вече ме хвана страх да се хвърлям директно на оторизирани представители на части

Коментар

РЕ:

На монро амортисьорите са 120 лв единия - водят се за най добрите но в момента нямаше и взех някакви въздушни по 60 лв. Не съм ги купувал аз монтьорите от сервиза са ги купили и не знам от къде а и съм от Бургас.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X