Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
ако е гранд витар няма автоматични хабове предния most се върти постояно но има ляк
ва испански форуми сам чел че слагат хабове warn така че проблема е решен ням повече шъмове по малък разход на гориво а може и да се кара със вклъчена раждатка ако се тегли ремарке...
на жимнито са автоматични ама един път ако нещо се объркат да не вклъчват слагам ръчни и край на проблемите....
поздрави
Ми тъй де...Значи LSD си е.Мани,аз съм пробвал да спирам едно колело само,докато е на подемник,ама не става.Пак казвам ,работи само в движение...М/у другото ,за виско в диф,не съм чувал...ако знаеш нещо друго,Дима...
Соти нещо си се объркал, LSD-то си работи и от място спираш на лед и тръгваш превърта едната гума половин оборот след това започва да "жули" дифа и започва да се върти и другата гума, иначе когато съм в кал с яки обороти не се чува нищо ;-)
От място на лед-естесвено,то какво съпротивление има?Ама при по-голямо...Димата е прав,зависи колко е натегнат,но на практика има смисъл само в движение...
не може да се включва от 2Н на 4Н в движение . диференциала не се върти. това важи за стария модел . голям недостатък . особено ако си свикнал със стария модел
не може да се включва от 2Н на 4Н в движение . диференциала не се върти. това важи за стария модел . голям недостатък . особено ако си свикнал със стария модел
МОЖЕ на Всички Гранд Витари и дори на старите, когато са зацепени хъбовете или е с капачки. Без значение на скоростта с която се движиш !!!
МОЖЕ на Всички Гранд Витари и дори на старите, когато са зацепени хъбовете или е с капачки. Без значение на скоростта с която се движиш !!!
Вярно може, днес ми се наложи да го пробвам на един супер заледен надлез, след като завъртя гъза и имах чувството, че е сега ще тръгне назад. Итъй като кмета ни е отстранен от поста си (от Пловдив съм), продължих да си карам 4Н по ледените пързалки из града. На два пъти, обаче при ляв завой се чу доста силно, еднократно "дум" в дясното колело, усещането в колата е като да удариш носача в нещо, някой, дали има представа какво би могло да е ?
Ако някой действително е тъп, това няма как да му бъде обяснено
Grand Vitara 2.5 V6/24 , 1999 automatic
Не само може,ами си го включвам с 80-100км/час без проблем.Не подвеждай хората без самия да знаеш за какво става въпрос.
Yamaha Yz450F
Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
Всичко с ''рошави''гуми!
Пробвай на изчистен асвалт, да има по голямо сцепление да направиш пълен кръг на ляво и след това на дясно и слушай дали има разлика. Това упражнение на 4Х4 и спрян касетофон .
Коментар