Колеги колко трябва да е минимума на предните спирачни дискове на витарата ,че мойте ми си виждат много изтанели !Днес сменях предните амове и се загледах във дисковете ,взех шублера и според мен лошо -0,5 мм като се има предвит че витарата е автоматик дали са за смяна и колко са дебели новите ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дискове на витара !
Свий
X
-
До: Дискове на витара !
Първоначално публикуван от balta Преглед на мнениеКоя година, колко кубика, колко конски сили или киловатиИ ще питам AutoData-та
Значи витара къса база, 93 година ,8 клапана,мотор 1,6 ,конски сили най -вероятно 95 или колкото ги водят /в интирес на истината незнам колко конски сли е/,тристепенен автоматик.
Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
костeнурков спринт.... и в гората !!!!
Коментар
-
Колега, по принцип не е важно толкова колко е дебел диска, а колко е изтънял в основата и ръждясал, това означава да погледнеш малко над издаденото, долният ръб на на накладката където е минавала, там се създава един ръб от ръжда и феродо. Но под 7мм са опасни, лично съм виждал как след дълъг път с един приятел като паркирахме колата му в гаража и предна дясна гума застана на 60 градуса, така че купувай нови и сменяй смело
П.С. Аз смених мойте с чисто нови 2 бр. дискове и съответните накладки, излезе ми 100лева, без майстора, тъй като си ги смених сам. Ако ще ги сменяш сам, като освободиш диска от спирачният апарат удряй смело по диска, че трудно отлепва
Коментар
-
До: Спирачни дискове на витара !
Първоначално публикуван от karata_z Преглед на мнениеКолеги колко трябва да е минимума на предните спирачни дискове на витарата ,че мойте ми си виждат много изтанели !Днес сменях предните амове и се загледах във дисковете ,взех шублера и според мен лошо -0,5 мм като се има предвит че витарата е автоматик дали са за смяна и колко са дебели новите ?Калин Владов,09РСПБЗН
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение0,5мм?! Да не се обърка нещо?Ако е вярно,значи си на една крачка от ...повреда,вероятно има предвид 5мм!
0887/400121 Антон Донев
Коментар
-
Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнениеНа колегата сигурно дисковете са му от хартиените,вероятно има предвид 5мм!
Точно 5 мм са !Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от balta Преглед на мнениеСпоред Autodata-та 15мм е минимума на вентилираните дискове и 8,5мм на плътните дискове
Благодаря за инфото етре купувам нови !!!!Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от karata_z Преглед на мнениеТочно 5 мм са !
Помня на времето имах един познат,който кара Жигулата докато се счупиха. Ама единия се беше пръснал като яйце.Как ли не се преби...?
Коментар
-
Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнениеБраво! Значи може да караме докато станат 5мм. Вече е проверено
Помня на времето имах един познат,който кара Жигулата докато се счупиха. Ама единия се беше пръснал като яйце.Как ли не се преби...?
Пичове, нали знаете, че главината се почиства пред да се монтират новите дискове?О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнениеНе си прави такива майтапи, че току виж някой решил да икономиса и да се претрепе наистина...
Пичове, нали знаете, че главината се почиства пред да се монтират новите дискове?
Колега tef4o какво имаш предвит под почистване на главината ?
Всички да си проверят дебилината на спирачните дискове !!!!!!!Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар