Мдааа. Преди години приятел имаше CRV 2, и там имаше някакви серийни болежки с разпределителния вал. И имаше само оригинален, по спомен 600 лв. даде, това преди 10-тина години. Нещо не съм фен на японските. Уж от 20 години нямало проблем с частите, ама има и до ден днешен. Има и подобни ситуации с всички марки, ама тук нещо май са чести.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем при намиране на части
Свий
X
-
Аз карам японски коли от 17 години и до сега не съм имал проблеми с части.
Провери при този пич, от него съм намирал части, където никъде не съм откривал.
Даниел Ангелов - 0888 71 58 80Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
То е до късмет работата какво ще ти потрябва. За 25 години съм карал руски, европейски и японски. Първите ме отвратиха с изключително некачествените си резервни части по онова време. В момента е пълно с всякакви боклуци навсякъде. Нещата са тото, каквото уцелиш. Гледам да карам с оригинални, ако не ме убият с цена.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
- Харесвани 1
Коментар
-
Намерих всичко, което ми трябваше то на добра цена и много добро състояние от един сайт, онлайн мога. Хората са много отзивчив и дават и гаранция на частите. Ако нещо го няма, се заемат да го намерят. Ако не е проблем, мога да пусна и името на сайта /известен е, така или иначе/.
Сега обаче имам друг проблем. В гората докато карам и ми изключва 4х4. Явно прегравя или нещо такова, и аз незнам. Случвало ли се е на някой и ако да как го е оправил? Като изчакам 2-3 мин, загася и запаля, и се оправя.
Коментар
-
Да, така е. Имам предвид, че когато включа а 4 хай шок и след известно време на буксуване изключва лок-а. Явно нещо прегрява.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на 21-08-26.
Коментар