Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при намиране на части

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Мдааа. Преди години приятел имаше CRV 2, и там имаше някакви серийни болежки с разпределителния вал. И имаше само оригинален, по спомен 600 лв. даде, това преди 10-тина години. Нещо не съм фен на японските. Уж от 20 години нямало проблем с частите, ама има и до ден днешен. Има и подобни ситуации с всички марки, ама тук нещо май са чести.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

Аз карам японски коли от 17 години и до сега не съм имал проблеми с части.
      Провери при този пич, от него съм намирал части, където никъде не съм откривал.
      Даниел Ангелов - 0888 71 58 80
      Който търси , намира !
      Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

То е до късмет работата какво ще ти потрябва. За 25 години съм карал руски, европейски и японски. Първите ме отвратиха с изключително некачествените си резервни части по онова време. В момента е пълно с всякакви боклуци навсякъде. Нещата са тото, каквото уцелиш. Гледам да карам с оригинални, ако не ме убият с цена.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

Намерих всичко, което ми трябваше то на добра цена и много добро състояние от един сайт, онлайн мога. Хората са много отзивчив и дават и гаранция на частите. Ако нещо го няма, се заемат да го намерят. Ако не е проблем, мога да пусна и името на сайта /известен е, така или иначе/.
          Сега обаче имам друг проблем. В гората докато карам и ми изключва 4х4. Явно прегравя или нещо такова, и аз незнам. Случвало ли се е на някой и ако да как го е оправил? Като изчакам 2-3 мин, загася и запаля, и се оправя.

Коментар

Какво точно имаш предвид, защото този модел си е с постоянно 4х4 задвижване през блокируем междуосев диференциал? Не е предвидено изключване на мост (режим 4х2).

Коментар

Да, така е. Имам предвид, че когато включа а 4 хай шок и след известно време на буксуване изключва лок-а. Явно нещо прегрява.

Коментар

• kameno karp
                kameno karp коментира
                Редактиране на коментар
                Какво пък да прегрее в тая раздатка,то само желязо!

Как разбираш, че изключва междуосевият блокаж ?
              Опиши по-подробно ?
              Който търси , намира !
              Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Здрасти, ами започва да мига на таблото индикацията на HI LOCK все едно иска да включи /а то си е включено дефакто/ и си остава така няколко минути. След това гася за минута две, паля и се оправя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на 21-08-26.

Зареждам...
                X