Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем при намиране на части

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем при намиране на части

Здравейте. Имам сериозен проблем и моля за помощ. Доскоро карах Гранд Чероки 2005 3.0 дизел. Бях много доволен от колата но по ред причини я продадох. След продажбата си купих Сузуки Гранд Витара къса база 1.9 ddis /F9Q Рено/, 2010г. Останах приятно впечатлен и доволен от колата...и все още съм, НО!
    1. Маслената помпа не кчваше масло, защото цедката беше запушена. Реших да купя нова помпа но не мога да намеря никъде. Намирам само оригинална на огромна цена, заместители не мога да намеря никъде.
    2. Вакуум помпата сдаде багажа. Не мога да намеря никъде.
    3. Разпределителния вал има доста голям канал там където влиза семерингата. Вал също не мога да намеря.
    Проблема, е че намирам но само оригинални частни с доставка по 20 дни и повече, като и цените са колкото колата.
    Проверявах във всички големи складове, като Елит кар, Евро 07, Автокомерс и т.н.
    Никъде не мога да намеря части за тази кола.
    Моля да ми дадете информация откъде да си купувам частни за тази кола. Където и да попитам навсякъде ми казват, че нямат наличност или че вече частите не се произвеждат и заместители няма.
    Много коли съм сменил но такова нещо не бях виждал, да няма частни за нещо или само оригинални, по-скъпи от колата. Мотора е Рено но няма нищо общо с мотора в леката кола Рено. Това е някакво модифицирано извращение и вдигам ръце вече. Не е нормално това да няма частни никъде.
    За втора употреба не искам да чувам, че вече за трети път ми пращат и са леш.
    Благодаря на отзовалите се.​

Провери във фирма Старс.
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Новите, евтини, китайски части са далеч по-калпави от старите японски, ако не са тотално потрошени. В България се внася само най-нискокачествената китайска гмеш. Търси оригинални части от чужбина.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Съединител - долен, ляв педал.
      Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

Напиши ми данните на колата, и в събота ще погледна тук, какво може да намеря и на каква цена. Намирам се в Германия.

Коментар

• Gho
          Gho коментира
          Редактиране на коментар
          Здрасти, благодаря.
          Ето ВИН JSAJTA44V00502039

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
        Провери във фирма Старс.
        Здрасти, каква е тази фирма? Имат ли сайт или телефон? Ще я потърся в интернет.
        Благодаря.

Коментар

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          Може би иде реч за Старс 94. Продават резервни части предимно за френски автомобили.

Най - вероятно. Тъкмо я намерих в интернет. Утре ще звънна да питам какво предлагат.
        Най - интересното, е че по ВИН ми излиза примерно маслена помпа но не е същата каквато ми трябва а пише, че е тя. Също така и по двигател, пак не излиза това, което е на колата а друга част, която не става.

Коментар

Всичко им е различно на тези Гранд Витари. Направо започвам да съжалявам вече...
        А някой знае ли магазин специализиран за японски чадти, откъдето ЕВЕНТУАЛНО може да има някакви наличности.

Коментар

• Asen Kushlev
          Asen Kushlev коментира
          Редактиране на коментар
          Тук някъде имаше тема с фирма за японски части. И аз съм му звънял навремето, ама сега не се сещам, че то фирма нямаше в темата.

А в Рено няма ли?
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Намерих темата, ето:
          Фирма Геомоторс предлага собствен внос на оригинални части както и голяма гама от неоригинални /заместители/ авточасти. За заместителите предлагам 10% отстъпка за членовете на форума. При интерес за някоя част, не се колебайте да попитате с номер на рама тук на лично съобщение или по телефона. Намирам се във Варна, ул. Прилеп 61. тел. 0898565995 Люцкан Георгиев.

Предлаганите от мен авточасти са за марките: TOYOTA, NISSAN, MITSUBISHI, SUZUKI, DAIHATSU, HYUNDAI, LEXUS, SUBARU, KIA​
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

Тия са от 30 години на БГ-пазара: https://balkanparts.bg/
            Ливанци с БГ-гражданство пак от десетилетия. Когото съм насочил, никой не се е оплакал.
            Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!

Коментар

Има и една фирма "Самурай БГ" ЕООД.За моите сузукита от там съм купувал.
              Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
              ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                А в Рено няма ли?
                Здрасти, няма. Нямат нищо общо частите, нищо, че двигателят е Рено...не ми се говори направо.

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
                  Намерих темата, ето:
                  Фирма Геомоторс предлага собствен внос на оригинални части както и голяма гама от неоригинални /заместители/ авточасти. За заместителите предлагам 10% отстъпка за членовете на форума. При интерес за някоя част, не се колебайте да попитате с номер на рама тук на лично съобщение или по телефона. Намирам се във Варна, ул. Прилеп 61. тел. 0898565995 Люцкан Георгиев.

Предлаганите от мен авточасти са за марките: TOYOTA, NISSAN, MITSUBISHI, SUZUKI, DAIHATSU, HYUNDAI, LEXUS, SUBARU, KIA​
                  https://offroad-bulgaria.com/forum/%...B8%D0%BB%D0%B8
                  Благодаря, сега ще звъня да питам.

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
                    Има и една фирма "Самурай БГ" ЕООД.За моите сузукита от там съм купувал.
                    Ще опитам и там. Благодаря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                    X