Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Минимално повдигане на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Минимално повдигане на Витара

Здравейте колеги.На моята Витара след двегодишно яко мятане по полетата и исфирясаха амовете.Та трябва да ги сменя.И ми се ще да я вдигна ама малко 2-3см. не повече.Давайте идея как да стане- какви амове и как да я вдигна в условията на финансова криза?А Витарата е дълга база.
    Последно редактирано от kokoff; 10-09-09, 16:16. Причина: допълнение
    Николай Папазов

До: Минимално повдигане на Витара

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
    Здравейте колеги.На моята Витара след двегодишно яко мятане по полетата и исфирясаха амовете.Та трябва да ги сменя.И ми се ще да я вдигна ама малко 2-3см. не повече.Давайте идея как да стане- какви амове и как да я вдигна в условията на финансова криза?А Витарата е дълга база.
    От 2-3 см изобщо няма смисъл, по добре си слагай оригинални амове от Витара .
    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Аз почнах да си подготвям нещата за лифта и още се чудя с колко сантиметра да е повдигна, заради гумите ми: 255/60/15.Ако е повдигна с 5см дали няма да изглеждат малки?Не искам да режа калници,брони и др. А с по-високи най-вероятно ще опират в предната броня и подкалниците отпред.По-тесни не мога да сложа заради джантите- 9J
      Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Е квото го мислите ... то с подложки е пълна тъпотия, знаеш ли колко приятели си повдигнаха джипките с по 4-5 см, не бяха доволни и накрая ИП

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
          Е квото го мислите ... то с подложки е пълна тъпотия, знаеш ли колко приятели си повдигнаха джипките с по 4-5 см, не бяха доволни и накрая ИП
          ИП да не е Иван Попов
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

@kokoff
            Тия 2-3см. няма да компенсират дори умората на пружините.Така че може да останеш на оригинален р-р. амове.
            И аз мисля че само 2-3см. не си заслужават труда.
            Убеден съм че си изчел всичко по въпроса за лифт на Витара,така че успех!

Коментар

Приятелче, вдигай я с лифта на Иван Попов и въобще не се ебавай с междинки и други подобни. Няма да ти излезе много по-скъпо от това да си смениш частите с оригинални, а резултатът ти прави колата найстина с пъти по-проходима.
              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

Ами хайде някой колеги които карат Витари с лифт на Иван Попов да кажат как е устойчивоста на асфалт при по-високи скорости, защото при мен половината каране е по асфалт и скорости 100-120.
                Николай Папазов

Коментар

Ами хайде някой колеги които карат Витари с лифт на Иван Попов да кажат как е устойчивоста на асфалт при по-високи скорости, защото при мен половината каране е по асфалт и скорости 100-120.
                  Няма да имаш проблеми.Раэбира се ако амовете са ти в иэправност...

Коментар

Първоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнение
                    Няма да имаш проблеми.Раэбира се ако амовете са ти в иэправност...
                    Нали това е основната цел на мероприятието смяна на амовете
                    Николай Папазов

Коментар

Минал съм 40 000 км за 8 месеца, имам и боди лифт, през последната година 99% карам по асфалт . Ако беше зле до сега да съм я свалил ...

Коментар

Здравей,аз съм с такова супер се държи машинката ,пък за по- високи скорости си има други коли,това все пак е "джип"силата му е в пресечените терени
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Минал съм 40 000 км за 8 месеца, имам и боди лифт, през последната година 99% карам по асфалт . Ако беше зле до сега да съм я свалил ...
                          Май почна да ме спечелваш за каузата.Лифта ти на Иван Попов ли е?
                          Опссс сега погледнах и разбрах, че си с такъв.
                          Последно редактирано от kokoff; 11-09-09, 20:53. Причина: допълнение
                          Николай Папазов

Коментар

Май почна да ме спечелваш за каузата.Лифта ти на Иван Попов ли е?
                            Опссс сега погледнах и разбрах, че си с такъв.
                            А не бе, пробвай с минимален, после ще минеш на среден и накрая ще дойдеш на наща ... аз поне така направих с предната си джипка Само се чудя що пиша ми не ви гледам сеира

Коментар

Минал съм 40 000 км за 8 месеца ...
                              Между другото за това време проблеми имал ли си с карета,дифове и т.н?
                              Николай Папазов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X