Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виско или електрическа перка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Виско или електрическа перка?

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Точно това мисли да направи, защото вентилаторът, който има, е от тия, дето са за монтаж зад радиатора.
    Е, може да му обърне посоката с размяна на две жици. Тогава ще загуби само около 60%. Изобщо, въпреки че съм твърд привърженик на електрическите духалки, мисля, че конкретно този екземпляр най-добре да си остане, както си е.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Изобщо, въпреки че съм твърд привърженик на електрическите духалки...
      фен си щото нивата грее, витарите не греят ако им е изрядна охладителната система ... така че всичко това е излишно .
      Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
        фен си щото нивата грее, витарите не греят ако им е изрядна охладителната система ... така че всичко това е излишно .
        Те и нивите не греят, като им е изрядна охладителната уредба. Моята не беше.

Коментар

Те и нивите не греят, като им е изрядна охладителната уредба. Моята не беше.
          Ти да не си лекар ? Щото и те имат навика да лекуват симптома не причината
          Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Е, може да му обърне посоката с размяна на две жици...
            Що ли не съм фен на тази идея?
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Не бе, не ми се разказваше цялата история. Перката нямаше кожух, а аз реших, че ако и намеря кожуха, съвсем ще погина от студ, шум и разход. Виско нивата няма, перката е твърдо зацепена и е известен недостатък на модела. Освен това доказано няма резерв срещу окалян радиатор. От трета страна нищо не пази делкото от водно-калната баня при влизане в по-дълбока вода. Затова взаимствах вентилаторите от следващия модел Нива, а схемата приспособих към липсата на компютър в моята.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X